Paajalanmäen frisbeerata etenee

Spread the love

Leppävirtalainen frisbeegolfseura Lepikon Ryske ry ja Leppäkerttu Oy pääsevät vauhdilla eteenpäin suunnitelmissaan tehdä AA1-luokan frisbeegolfrata Paajalanmäen alueelle. Pentti Lappalaisen rahasto myönsi hankkeelle apurahan. Rahaston tavoitteena oli tukea leppävirtalaista luontomatkailua. Nyt suunniteltu rata  tuo lisää liikuntamatkailua Leppävirran alueelle. Rata on tarkoitus avata kaikkien käyttöön vielä tänä kesänä.

Lepikon Ryske perustettiin 2015 ja sen jäsenmäärä on nykyisin noin 50. Talkootyötä yhdistys on panostanut hankkeeseen jo kauan: ideointi, suunnittelu heittoalustojen tekeminen ja moni muu toimenpide on tapahtunut talkoovoimin. Nyt saadulla apurahalla toteutetaan mm. metsätöitä ja välineistöä rataa varten. Paajalanmäen alue sijaitsee Leppävirran kirkonkylän välittömässä läheisyydessä. Alue on kaavoitettu liikunta- ja virkistysalueeksi. Suunniteltu frisbeegolfrata myötäilee alueella olevaa 3 kilometrin mittaista kuntopolkua. Toiminnasta ei aiheudu häiriötä lähialueen asutukselle.

Jätä kommentti