Kangaslampi-päivät jälleen heinäkuun alussa

Spread the love
Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Niilo Pulkkinen esittelemässä lypsyjakkaroita.

Perinteiseen tapaan Kangaslammin kyläyhdistys ry järjestää Kangaslampi-päivät. Tapahtuma-ajankohta on 1.-2.7.2017 ja Suomi100-juhlavuoden merkeissä kaksipäiväinen tapahtuma videoidaan ja sittemmin editoidaan likimain puolituntiseksi koosteeksi. Myös perinteiseen tapaan Kangaslampi-päiviin liittyy Lypsyjakkaranheiton SM-kilpailut. Päivien tarkka ohjelma löytyy netistä osoitteessa: kangaslamminkyla.fi

– Luovutimme muutama vuosi sitten piispantarkastuksen yhteydessä Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkoselle harjoitusjakkaran – tiesimme hänen urheilutaustansa. Nyt hän tulee muiden kovien kilpailijoiden ohella heittämään lypsyjakkaraa – ohjelmaan merkityn juhlapuheensa lisäksi, kertoo Kangaslammin kyläyhdistys ry:n puheenjohtaja Niilo Pulkkinen.

Kyläyhdistys toimii kylän parhaaksi – yhteistyössä asukkaiden, yhteisöjen, yritysten, kaupungin, seurakunnan ja muiden alueen kylien kanssa. Kyläyhdistys järjestää tapahtumia ympäri vuoden ja se ottaa tarvittaessa kantaa kylää koskeviin asioihin.

 

Jätä kommentti