Kesäkatu täyttyi ihmisistä ja auringosta

Spread the love

Tämän kesän ensimmäinen Kesäkatu Varkauden Kauppakadulla torstai-iltana 15.6. toi mieleen ihan nostalgiset muistot ”sieltä vuosikymmenien takaa” – Kesäkatu täpötäynnä ihmisiä. Vekara-Varkaus-viikon ohjelmistoon liittyvän Kesäkadun järjestäjinä toimivat teemaviikon lisäksi mahtavan voimanponnistuksen tehnyt Keski-Savon Yrittäjänaiset ry ja Osuuskunta LähiSavo. Tämän kesän toinen Kesäkatuilta on torstaina 13.7. ja tuolloin Varkaudessa vietetään nelipäiväistä Warkaus PitStop 523-tapahtumaa.

Vekarakulkue eteni samban tahtiin ja kulkuetta johdatti Team Ahma eli tuo kuuluisa, vanha Saab. Auton ”puikoissa” oli Autoliiton Varkauden osaston puheenjohtaja Jyrki Haapala, jonka torstai-iltaisen facebook-päivityksen mukaan käynnissä on Team Ahma Saabin pelastaminen Autoliiton Varkauden osaston haltuun. Päivityksessään Haapala kertoo, että itse asiassa Autoliiton Varkauden osasto ja Varkauden Automaalaamo ovat todellisuudessa pelastaneet Team Ahman rappiolta – korjaamalla auton ruostevauriot ja maalaamalla auton kokonaan uudelleen.

– Tulemme ottamaan alueen yrityksiin yhteyttä ja pyytämään heiltä taloudellista tukea hankkeen toteuttamiseen. Olisi hienoa, että oikea ja ainoa Team Ahma jäisi Autoliiton Varkauden osaston haltuun, missä siitä pidetään erinomaista huolta. Samalla auto palvelisi koko talousalueen tapahtumia tulevina vuosina, Haapala kirjoittaa facebook-päivityksessään.

Paraateista puheen ollen – Kesäkadulla omassa paraatinäytöksessään kulki nyt meneillään olevan Suomen 100-vuotisjuhlan kanssa samanikäinen Varkauden palokunta.

Oheisissa Kesäkatuillan kuvissa vain muutamia otoksia. Hertunkujan ruokakujalla oli mukana menossa mukana myös Jäppilästä JK Smokery & Southern Grill, joka äskettäin oli Tallinnan Katuruokafestivaalilla tarjoamassa suuhunpantavaa. Kaverikoirat rapsuteltavina ja kirkkosoutuvene Huruslahdella. Ja tietysti Kesäkadulla niin iki-ihana pomppulinna.

Jätä kommentti