Varkauden kaupunki tehostaa diginäkyvyyttään

Spread the love
"Rahapuu" Varkauden kaupungintalon päädyssä. (Kuva: Vesa Moilanen)
”Rahapuu” Varkauden kaupungintalon päädyssä. (Kuva: Vesa Moilanen)

Sosiaalinen media ja digitalisaatio ovat muuttaneet tapaamme tehdä työtä, hankkia tietoa, rakentaa yrityskuvaa ja viestiä ystäviemme tai kollegoidemme kanssa. Some-muutoksessa ovat niin organisaatioiden työskentelytavat, asiakaspalvelu, viestintä, markkinointi, myynti, verkostoituminen kuin johtaminenkin.

Tässä useaan kanavaan pirstaloituvassa toimintakentässä on syytä tarkastella organisaatiosta ulospäin heijastuvaa mielikuvaa, myös sieltä yksilötasolta lähtien. Ja aina yhtä ajankohtaista on niiden omien ammatillisten verkostojenkin laajentaminen ja hyödyntäminen.

Varkauden kaupunki vastaa muuttuvan maailman haasteisiin ja tehostaa diginäkyvyyttään ja -viestintäänsä ottamalla LinkedInin verkkoyhteisöpalvelun käyttöön sekä lisäämällä läsnäoloaan Twitte -yhteisö- ja mikroblogipalvelussa.

– Digitalisaatio haastaa esimiestyön ja johtamisen, minkä vuoksi esimiesten olisi hyvä pitää itsensä ajan tasalla muuttuvassa some-maailmassakin. Digiviestintä on tänä päivänä yksi työelämätaidoista, joihin kannattaa myös työntekijän satsata, kiteyttää Varkauden kaupungin henkilöstöjohtaja Nina Holopainen syitä, miksi kaupunki panostaa näkyvyyteensä some-maailmassa.

Jätä kommentti