Tule innostamaan lapsia, nuoria ja perheitä mukaan kalastusharrastukseen! Kalastusohjaajia haetaan

Spread the love

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) etsii kalastusohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen Lapin (Rovaniemi), Pohjois-Pohjanmaan (Oulu), Pohjois-Savon (Kuopio) ja Pohjois-Karjalan (Joensuu) alueille.

Kalastusohjaaja toimii yhteistyössä vapaa-ajankalastajapiirien ja kalastusseurojen kanssa. Kohderyhmänä ovat erityisesti nuoret ja perheet. Työ pitää sisällään kalastuksen ohjausta kalakerhoissa ja kouluissa sekä kalastustapahtumien järjestämistä lapsille, nuorille ja perheille.

Työntekijältä edellytetään ajokorttia, omaa autoa sekä kykyä toimia itsenäisesti. Kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta, eri kalastusmuotojen tuntemus sekä kalastusalan tai nuorisopuolen koulutus lasketaan eduksi.

Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan 2.6. saakka. Sähköiset hakemukset lähetetään osoitteeseen olli.saari@vapaa-ajankalastaja.fi.

Lisätietoja Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan osalta antaa Janne Tarkiainen janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi, puh. 044 547 9116, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan osalta Petter Nissen petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi, puh. 0500 440 923.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 525 seurassa toimii yhteensä noin 40 000 kalastuksen harrastajaa.

www.vapaa-ajankalastaja.fi, www.ottiopas.fi, www.facebook.com/vapaa.ajankalastajat

Kuvituskuva: Vesa Moilanen

Jätä kommentti