Sortavalan Tanssistudion huippuryhmät Warkaus-saliin

Spread the love

Varkautelaiset saavat jälleen nauttia huipputasoisesta rajantakaisesta nuorten ja lasten tanssikulttuurista, kun kaupunkiin tulee vieraaksi 55 henkeä Sortavalasta, kulttuuritalon tanssistudiosta, esiintymään pe 19.05.2017 klo 18 Warkaus-salissa. Varsinaisia tanssivia nuoria ja lapsia mukana on 37, jotka järjestävät upean tanssishow’n kaikkien kiinnostuneiden nähtäväksi.

Ryhmä on erittäin korkeatasoinen ja on osallistunut useisiin kilpailuihin itäisessä Euroopassa.  Viimeisin menestys on kolmen viikon takaa Valko-Venäjältä, missä he voittivat siellä järjestetyn suuren kilpailun. Käytyjen neuvottelujen perusteella osa täällä järjestettävää  konserttia on Suomi 100-teeemainen osio, millä vanhan suomalaisen kaupungin  nykyiset nuoret haluavat tuoda oman panoksensa maamme juhlavuodelle. Konsertti kestää väliaikoineen vajaat kaksi tuntia. Se on maksuton ja kaikille avoin.

Vierailu tapahtuu Suomi-Venäjä-Seuran Varkauden Seudun osaston kutsusta. Sen aikana käydään myös neuvotteluja mahdollisen yhteistyön jatkosta ainakin Sortavalan, Varkauden ja Pieksämäen toimijoiden kesken. Tavoitteena on selvittää ensi syksyn ja alkutalven sekä myös tulevien vuosien mahdollisuudet molemmansuuntaiselle esiintyjävaihdolle.

Jätä kommentti