Varkaudessa vietetään Museoiden Yötä

Spread the love

Varkauden museot viettävät Museoiden Yötä perjantaina 12.5.2017 olemalla auki klo 23.00 saakka. Mitä on vertaisopastus? Tuntuuko nykytaide vaikealta ymmärtää? Eipä hätää, sillä Varkauden museonystävien kanssa jutustellessa ja taidetta yhdessä ihmetellessä voi tutustua ”Out and About”-näyttelyyn klo 18.00, 20.00 ja 22.00.

Luvassa on myös draamaa, sillä juttua riittää ”Tirehtööristä ja vanerin tytöistä” ”Kymmenen tarinaa tehtailta”-näyttelyssä klo 19.00 ja 21.00. Yökahvilassa voi herkutella ohjelman ohessa ja tutustua museopuodin uusiin tuotteisiin tulevia juhla-aikojakin ajatellen. Museoon on vapaa pääsy ja yön ohjelma on maksutonta. Toki kahvilaa varten kannattaa varata käteistä.

Varkauden museoiden (Wredenkatu 5 A) yhteistyökumppanina ovat Varkauden Museonystävät ja Teatteriryhmä Nimettömät.

www.varkaus.fi/museot

Kuva: Varkauden museon kuva-arkisto

Jätä kommentti