Maa kuin laulu – sävelten piirtojälkiä sielussani

Spread the love

 

Yhdessä tehden tuodaan musiikista ja teatteri-ilmaisusta koostuva teos koettavaksi kohta vapun jälkeen – esiintymässä lähes 200-henkinen miehistö laulajineen, soittajineen ja näyttelijöineen. Valtaosa tarinankertojista kuuluu 2000-luvun sukupolveen, josta syntyy tulevaisuuden Suomi. Produktiosta kertovat äänihaastattelussa teatteriryhmä Nimettömät ry:n puheenjohtaja Tommi Taskinen ja Kuoppakankaan koulun musiikkiluokkien opettaja Mari Karhu.

Tiedotustilaisuudessa mukana olleet toimijat intoutuivat kokeilemaan musiikkiluokan soittimia. Kuvassa (oik.) teoksen käsikirjoittaja Tommi Taskinen, musiikkiluokkien kannatusyhdistyksen puheenjohtaja Mari Laitinen, musiikinopettaja Mari Karhu, Varkauden Soittokunnan kapellimestari Janne Juutilainen sekä musiikinopettajat Tatu Korhonen ja Jouni Pelli.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti