Varkauden varhaiskasvatuksen logot – Ivar-nalle ja Alvar-pupu

Spread the love

Varkauden kaupungin varhaiskasvatus on ottanut viestinnässään käyttöön uudet logot. Logojen myötä Varkauden kaupunki ilmaisee olevansa Vekarakaupunki.

Vekara-Varkaus on järjestänyt lapsille ja lapsenmielisille ohjelmaa ja toimintaa kesäfestareina jo vuodesta 1995 ja nyt on valjastettu Vekaraksi kaikki muukin lapsiin liittyvä. Varkauden kaupunki on siis Vekarakaupunki.

Vekarakaupunki näkyy tästä lähtien vuoden vaihteessa uudistetusta Warkaus-brändistä johdetulla ilmeellä. Hahmot on suunnitellut Vekara-Varkauden pitkäaikainen kuvittaja, graafinen suunnittelija Kirsti Pusa. Uusissa varhaiskasvatuksen logoissa seikkailevat nalle ja pupu. Uusia logoja tullaan käyttämään kaikissa varhaiskasvatuksen lomakkeissa ja kirjeissä, verkkosivuilla jne.

Näille logoille järjestettiin nimikilpailu ja nimiehdotuksina nallelle tuli mm. Walter, Sisu, Iivari ja Nappisilmä sekä pupulle mm. Veitikka, Wupuli, Alvari ja Pitkäkorva.

Vaihtoehtojen joukosta nimiksi muokkautui Ivar (nalle) ja Alvar (pupu). Nimet ovat kuuluisien arkkitehtien Ivar Thomen ja Alvar Aallon mukaan, joiden suunnittelemia rakennuksia Varkaudestakin löytyy.

Kaikkien nimiehdotuksen lähettäneiden kesken arvotun yhden 10 kappaleen uimahalli- lippupaketin voitti Sanna-Kaisa Anttosta.

Jätä kommentti