EM-kisojen maajoukkuepaikka Sanna-Maija Loikkaselle

Spread the love

Kahvakuulaurheilun kansalliset kisat järjestettiin Kuusamossa lauantaina 15.4.2017. Varkautelainen Sanna-Maija Loikkanen osallistui kilpailuun tavoitteena paikka EM-kisoihin. Sanna-Maija Loikkasen laji kansallisissa kisoissa oli OALC eli yhden käden rinnalleveto-työntö – 16 kg:n kahvakuulalla.

Loikkanen sai tulokseksi 134, jolla voitti oman sarjansa ja läpäisi samalla EM-kisojen B-rajan (130). Tulos 134 on myös tämän hetkinen Suomenennätystulos. Virallinen SE jäi kuitenkin saavuttamatta, koska tasatuloksella kehonpainoltaan kevyempi urheilija voittaa ja ennätys jäi tällä kertaa vain 250 g päähän.

Sanna-Maija Loikkasen seuraavat kisat ovat 12.-14.5.2017 Riikassa Latviassa, jossa hän kilpailee Euroopan mestaruudesta.

Jätä kommentti