Kevätruppeema tarjoaa monipuolista ohjelmaa

Spread the love

Soisalo-opiston Kevätruppeemassa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Yhtä varmasti kuin saapuu kevät, saapuu Soisalo-opiston Kevätruppeema-tapahtuma, jota vietetään tänä vuonna 22.–26.4. Kipinää omaan harrastukseen tai silmäniloa kannattaa hakea Kevätnäyttelyistä, joissa on esillä mitä hienoimpia opiston kädentaito- ja kuvataidekurssilaisten lukuvuoden aikana tekemiä töitä.

Näyttelyt ovat jokaisessa Soisalo-opiston toiminta-alueen kunnassa – Heinävedellä, Joroisissa, Leppävirralla ja Varkaudessa. Tapahtuman painopistekunta on tänä vuonna Joroinen, jossa ”Seitsemän kertaa Tirlittan”- teatteriesityksessä päästään seuraamaan pienen orpotytön kasvutarinaa. Musiikin sävelet kaikuvat ilmoille ”Soisalo Soinnahtaa”-konsertissa, jossa esiintyy opiston kuoroja ja solisteja. Liikettä konserttiin takaavat opiston tanssiryhmät. Tämän vuoden erikoisuutena on simulaattori, jolla voi kokea miltä tuntuu ohjata purjelentokonetta.

Varkaudessa ”Hoilaa ja huilaa”-yhteislaulukonsertissa lauletaan yhdessä Kaikille avoimen kuoron johdolla. Musiikkiopiston oppilaat esittelevät osaamistaan ”Musiikkiopiston tähdet”-konsertissa. Vauhdin hurmaan pääsee mukaan Varkaudessakin kokeilemalla purjelentokoneen ohjaamista simulaattorilla.

Leppävirralla nähdään farssikomedia ”Vielä vähän Vitikainen”, joka kertoo kunnan säätötalkoista ihmissuhdekoukeroineen. Näytelmän lomassa voi ihailla kädentaitojen ryhmän töitä ”Vuosien Varrella”- näyttelyssä. Musiikillisesta annista vastaa ”Tämä taivas, tämä maa”-kuorokonsertti. Kaikkien tapahtumien tarkemmat tiedot löytyvät Soisalo-opiston sivuilta: www.soisalo-opisto.fi

Jätä kommentti