Kaupungin varhaiskasvatus on nyt Vekarakaupunkia

Spread the love

Varkauden kaupungin varhaiskasvatus ottaa viestinnässään käyttöön uudet logot. Logojen myötä Varkauden kaupunki ilmaisee olevansa Vekarakaupunki.

Ennen kaikkea ulkopaikkakuntalaisten mielikuvissa Varkautta ei koeta lapsiystävällisenä kaupunkina. Kuitenkin Varkaudessa on lapsille ja lapsiperheille yhtenevät elämän edellytykset kuin muissakin kaupungeissa – ja päälle vielä paljon muuta ekstraa. Viimeistään nyt on tullut tilaisuus kertoa kaikista niistä.

Vekara-Varkaus on järjestänyt lapsille ja lapsenmielisille ohjelmaa ja toimintaa kesäfestareina jo vuodesta 1995. Syksyllä 2016 saman Vekara-sateenvarjon alle koottiin syysloman aikainen ohjelmatarjonta Syys-Vekaraksi. Hiihtoloma 2017 puolestaan on Talvi-Vekaraa. Vekara-Varkauden, valtakunnallisesti tunnetun brändin kylkeen on paketoitu edellä mainittujen lomien aikainen toiminta ja nyt valjastetaan Vekaraksi kaikki muukin lapsiin liittyvän.

Varkauden kaupunki on Vekarakaupunki. Vekarakaupunki näkyy tästä lähtien vuoden vaihteessa uudistetusta Warkaus-brändistä johdetulla ilmeellä. Hahmot on suunnitellut Vekara-Varkauden pitkäaikainen kuvittaja, graafinen suunnittelija Kirsti Pusa. Uusissa varhaiskasvatuksen logoissa seikkailevat nalle ja pupu. Uusia logoja tullaan käyttämään kaikissa varhaiskasvatuksen lomakkeissa ja kirjeissä, verkkosivuilla jne.

Nalle ja pupu tarvitsevat nimet

Nyt onkin julistettu kaikille avoin nimikilpailu. Tavoitteena on keksiä nallelle ja pupulle nimet, jotka ilmentävät niitä ja Vekarakaupunkia kaikkein parhaiten. Nimiehdotukset voi lähettää osoitteeseen viestinta@varkaus.fi 7.4. mennessä. Kaikkien nimiehdotuksen lähettäneiden kesken arvomme yhden 10 kappaleen uimahallilippupaketin.

Jätä kommentti