Yläasteiden joukkueet kamppailivat salibandyssa

Spread the love
Tyttöjen ottelun voitti Kuoppakankaan koulu maalein 3-1.

Varkauden Liikuntatalolla pelattiin keskiviikkona 22.3. kaupungin yläkoulujen salibandymestaruuksista kaksi ottelua, joissa vastakkain olivat Päiviönsaaren koulu ja Kuoppakankaan koulu. Tyttöjen ottelun voitti Kuoppakankaan koulu maalein 3-1.

Poikien ottelu päättyi tasapeliin 4-4. Tiukan aikataulun takia ottelua ei alettu ratkaisemaan jatkoajalla/rankkareilla. Molemmat pelit olivat erittäin kovatasoisia ja molemmilta joukkueilta nähtiin rehtiä kamppailua. Otteluita seurasi katsomossa noin 200 katsojaa, mikä loi tunnelmaa Liikuntatalolle. Katsomo sai nauttia jännittävistä hetkistä, hienoista maaleista ja upeista torjunnoista. Ottelua tuomaroi viime vuoden tapaan Jaakko Ikonen.

Poikien ottelun lopputuloksena oli tasapeli 4-4. Tiukan aikataulun vuoksi ratkaisu ei lähdetty hakemaan jatkoajalla/rankkareilla.

– Viime vuonna pelasimme samanlaiset kamppailut ja siitä jäänyt positiivinen kokemus kannusti jatkamaan tänäkin vuonna. Oppilaille nämä ottelut ovat vuoden kohokohtia ja niistä jää muistoja pitkäksi aikaa. Heti syksystä asti oppilaat ovat kyselleet, että järjestetäänkö tänä vuonna ottelua. Oppilaat osallistuvat itse joukkueen kasaamiseen omasta koulustaan opettajien avustuksella. Lisäksi he osallistuvat tapahtuman järjestelyihin, kertoo Päiviönsaaren liikunnanopettaja Mika Sarkkinen.

Ensi vuonna yläkoulut yhdistyvät Waltterin kouluksi.

– Uskon, että jatkamme siellä tätä perinnettä hieman erilaisessa muodossa. Suuri oppilasmäärä mahdollistaa esimerkiksi järjestää turnauksia, joissa luokat kamppailevat keskenään. Puhetta tämän vuoden otteluista riittää taas koko loppukevääksi, uskoo Sarkkinen.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti