Opiskelijoita maailmanmestarin valokuvausoppiin

Spread the love
Antti Karppinen. Karppisen World Photographic Cup 2017-voittajatyö yläkuvassa.

Varkauden kaupungin vetovoimaa parannetaan mm. varkautelaista osaamista ja opiskelumahdollisuuksia esiin nostamalla. Yhteistyössä Savon ammatti- ja aikuisopiston (Sakky) markkinoinnin kanssa tuodaan kansainvälistä mainetta niittänyt savolaislähtöinen valokuvaaja Antti Karppinen kouluttamaan media-alan opiskelijoita. Koulutus järjestetään Sakkyn Audiovisuaalisen viestinnän koulutusohjelman tiloissa 28.-29.3.

Koulutuksen tavoitteena on media-alan opiskelijoiden osaamisen kehittäminen ja hyödyntäminen. Kurssin myötä syntyvä kuvamateriaali on osaamisen käyntikortti, jota käytetään sekä Sakkyn että Varkauden kaupungin markkinoinnissa.

Antti Karppinen voitti arvostetun World Photographic Cup 2017-kultamitalin.

Jätä kommentti