Katse tulevaisuuteen SavonSampo-messuilla

Spread the love
Kaksi vuotta sitten SavonSampo-messuilla oli esillä muun muassa Varkauden teollisuuden 200-vuotinen perinne. Nyt messujen teemana on ”Katse tulevaisuuteen”. (Kuva: Vesa Moilanen.)

Warkauden Nuorkauppakamari ry järjestää SavonSampo-messut Varkaudessa 1.-2. huhtikuuta 2017. Tällä kertaa messujen teemana on ”Katse tulevaisuuteen”. Messupaikkana on Varkauden Liikuntatalo. Warkauden Nuorkauppakamari ry lahjoittaa kaikille Varkauden alakoululaisille vapaalipun messuille. Lisäksi Warkauden Nuorkauppakamari ry tarjoaa vapaan sisäänpääsyn sotiemme veteraaneille.

Warkauden Nuorkauppakamari ry toteuttaa messut jo 22. toisen kerran – perinteiseen tapaan talkoovoimin. Messuille odotetaan edellisvuosien tapaan 4.000-4.500 kävijää kahden päivän aikana. Messut ovat avoinna molempina päivinä klo 10-17. Waltterin koulun rakennustyömaan takia pysäköintialueena on poikkeuksellisesti Kisapuiston hiekkakenttä.

SavonSampo 2017-messuille on ilmoittautunut 112 näytteilleasettajaa. Näytteilleasettajien joukosta löytyy monenlaisia ja monen kokoisia toimijoita. Messuilla on paljon nähtävää ja koettavaa – esimerkiksi laaja Pohjois-Savon pelastuslaitoksen kalustovalikoima messujen ulkoalueella. Sisätiloissa on mahdollisuus kokeilla mm. Short Golfia. Messuilla esiintyvät Arttu Wiskari ja Ti-Ti-Nalle, minkä lisäksi ohjelmassa on myös muotinäytöksiä.

Jätä kommentti