Kultaa ja pronssia kahvakuulaurheilusta Varkauteen

Spread the love
Long Cycle 16-lajin eli rinnalleveto-työntö 2 x 16 kg, kolmikko palkintokorokkeella. Keskellä voittaja Sanna-Maija Loikkanen, vierellään hopeamitalisti Sari Jäntti ja pronssimitalisti Riikka Viiala. (Kuva: Tommi Laurila.)

25.-26.2.2017 kilpailtiin Haapajärvellä kahvakuulaurheilun suomenmestaruuksista. Varkautelainen Sanna-Maija Loikkanen osallistui kolmeen lajiin ja kotiintuomisina olikin kolme mitalia: kaksi kultaa ja yksi pronssi. Päälajinaan Sanna-Maija Loikkasella oli Long Cycle eli rinnalleveto-työntö kahdella 16 kg kuulalla. Loikkanen osallistui yleiseen mestaruussarjaan​ ja nosti kymmenessä minuutissa tuloksen 87 toistoa ja voitti ylivoimaisesti seuraavana tulleen Sari Jäntin jonka hopeatulos oli 67 toistoa. Kolmanneksi tuli Riikka Viiala tuloksella 62.

Toisessa lajissaan Sanna-Maija Loikkanen osallistui OALC:hen eli yhden käden rinnalleveto-työntöön 20 kg kuulalla. Tässä lajissa Loikkanen ylsi pronssille tuloksella 104. Voittaja oli Sari Dahlsten 120 toistolla ja toiseksi tuli Salla Ihalainen 108 toistolla.

Kisapäivän päätteeksi kilpailtiin vielä viestissä Long Cyclessä eli kahdenkäden rinnalleveto-työnnössä 16kg kuulilla. Viestijoukkueessa on aina neljä osallistujaa, joista jokainen nostaa 3 min suorituksen. Sanna-Maija Loikkasen joukkue voitti kultaa yhteistuloksella 120 ja hopealle ja pronssille tulleet joukkueet saivat tasatuloksen 103. Tasatuloksella kehonpainoiltaan kevyempi joukkue voittaa.

Jätä kommentti