Koulujen talvilomaviikolla ei Varkaudessa ole tylsää!

Spread the love

Syys-Vekaran saaman myönteisen palautteen vuoksi on Varkaudessa ensimmäistä kertaa koottu myös talvilomaviikon ohjelma yhteen nimikkeellä ”Talvi-Vekara”, jonka otsikon alta löytyy Varkauden ohjelmatarjonta lapsille, nuorille ja lapsiperheille koulujen talvilomaviikolla 10 eli 6.-12.3.2017.

Talvi-Vekaraa varten on koottu varkautelaisilta liikunta- ja urheiluseuroilta, seurakunnilta, yhdistyksiltä ja kaupungin yksiköiltä kunkin jo valmiin talvilomaviikon ohjelma. Yhteyttä on otettu eri tahoihin tuottamaan sisältöä Talvi-Vekaraan. Mukaan on saatu aivan uusia toimijoita – mm. Belingual-kielikerhoja vetävä Elisa Keinänen. Koulujen lomaviikkojen ohjelmatarjonta poikkeaa kesän VekaraVarkaus-festivaaliviikon tarjonnasta. Festivaaliviikko keskittyy lastenkulttuurin tarjontaan – koulujen lomaviikoilla ohjelmatarjontaan otetaan mukaan kaikki lapsille suunnattu toiminta.

Talvilomaviikon ohjelma on nähtävänä Vekara-Varkauden kotisivuilla www.vekara-varkaus.fi kokonaisuudessaan. Ohjelma tarjoaa mm. nukketeatteria, teatteria, lasten klubin, liikuntaa eri muodoissa, työpajoja, satuhetkiä, nukkesairaalan ja paljon muuta. Käsiohjelmia ei ole painatettu jakoon, vaan ohjelman voi katsoa kotisivuilta. Tarjolla on paljon maksutonta ohjelmaa eivätkä perittävät materiaalimaksut ole suuria.

Kaikille lapsille ja perheille on tarjolla monipuolinen ja antoisa talvilomaviikko Varkaudessa. Yhteistyössä viikon järjestävät Vekara-Varkaus, SOS-lapsikylä, Varkauden kaupunki ja lukuisat yhteistyökumppanit.

Jätä kommentti