Leppävirran ja Varkauden Rautiat uudistuvat uusiksi K-Rauta-kaupoiksi

Spread the love

Leppävirran ja Varkauden Rautia K-maatalous -kaupat uudistuvat ja samalla kaupat muuttavat nimensä K-Raudoiksi. Kaikki Suomen 140 kauppaa avaavat uudistettuina keväällä osana uutta K-Rauta-ketjua.

Leppävirran Rautia K-maatalouden uudistustyöt käynnistyvät 10.2. alkaen ja Varkauden Rautia K-maatalouden viikkoa myöhemmin 17.2. Samalla kauppojen nimet muuttuvat K-Rauta K-maatalous Leppävirraksi ja K-Rauta K-maatalous Varkaudeksi. Kaupat palvelevat asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

– Asiakaskuntamme koostuu kuluttaja- ja yritysasiakkaista sekä kesäisin kesämökkiläisistä. Uudistuksen myötä asiakkaat hyötyvät entistä vahvemmasta ja yhtenäisemmästä K-Rauta-ketjusta, jossa kuitenkin kauppakohtaisesti korostetaan paikallisuutta ja omien asiakkaiden tarpeita. Otamme mielellämme asiakkailta palautetta vastaan uudistuksesta, koska heitä vartenhan me tätä teemme, kertoo Leppävirran ja Varkauden K-Rauta K-maatalous -kauppojen kauppias Heli Malinen.

Muutosten myötä kaikki nykyiset K-raudat ja Rautiat avaavat ovensa uudistuneena K-Rauta-ketjuna kevään aikana. K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

– Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

Jätä kommentti