Ilmoittaudu Lasten ja nuorten laulukilpailuun!

Spread the love

Vekara-Varkauden suosittu Lasten ja nuorten laulukilpailu raikuu Warkaus-salissa keskiviikkona 14.6.2017 klo 18. Ilmoittautuminen tähän iloiseen laulukisaan alkaa keskiviikkona 1.3.2017. Valtakunnallisessa Lasten ja nuorten laulukilpailussa ovat sarjoina alle 10-vuotiaat ja 10-16-vuotiaat. Kumpaankin sarjaan otetaan 10 kilpailijaa. Vanhempaan sarjaan valitsemme kilpailijat laulunauhojen perusteella. Ohjeet laulunauhojen lähettämisestä lähetämme suoraan ilmoittautuneille.

Kilpailija valitsee itse laulukappaleen, joka voi olla perinteistä, klassista tai kevyttä musiikkia. Kilpailuun eivät saa osallistua edellisvuoden voittajat, ellei heidän ikäsarjansa vaihdu. Jokainen kilpailija esittää eri kappaleen, näin kilpailusta muodostuu samalla tunnelmallinen konsertti.

Esityksiä säestää ammattimuusikoista koostuva nelihenkinen Vekaraorkesteri, jonka kanssa kilpailijat harjoittelevat omaa esitystään tiistaina 13.6.2017. Kilpailuun ei voi osallistua ilman harjoituksia. Kilpailun tuomaristoon kuuluu musiikin ammattilaisia sekä järjestäjien edustajia. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta.

Kummankin sarjan kolme parhaiten sijoittunutta kilpailijaa saavat OP Pohjois-Savo Varkauden konttorilta rahastipendit.

Ilmoittautumisohje: Sitovia ilmoittautumisia otetaan vastaan ke 1.3.2017 alkaen sähköpostilla vekara@varkaus.fi tai puh. 040 575 0536. Kilpailijat eivät alaikäisinä voi itse ilmoittautua kilpailuun, vaan vanhempi tai muu huoltaja hoitaa ilmoittautumisen.

Ilmoitettavat tiedot: kilpailijan nimi, ikä, kotipaikka, laulu- ja musiikkitausta sekä huoltajan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelin ja sähköposti).

Tervetuloa mukaan 26. kerran järjestettävään tunnelmalliseen laulukilpailuun! Lisätietoja: tapahtumatuottaja Heli Sutinen, puh. 040 575 0536, heli.sutinen@navitaskehitys.fi

Kilpailun järjestää Vekara-Varkaus Festivaaliviikko yhteistyössä OP Pohjois-Savo Varkauden konttori

Jätä kommentti