Varkauden museossa vietetään Ystävänpäivää sunnuntaina

Spread the love

Ystävänpäivänä vahvistetaan ystävyyttä ja rakkautta. Varkauden museoiden ja Varkauden Museonystävien yhteinen Ystävänpäivän-tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Sunnuntaina 12.2. klo 10-16 avautuu jälleen museonystävien Pieni pop-up Rakkauskahvila.

Ystävän ranneke-työpajassa voi tehdä lahjan kaikenikäisille ystäville ja Rakkausbingo pyörähtää käyntiin pitkin päivää. Harjurannan nuorisoteatterin Rakkauden kuriirit tuovat läheisyyttä ja lämpöä halaamalla, keskustelemalla ja pistämällä suut makeaksi. Perheen pikkuväelle tarjotaan klo 13  katkelmia näytelmästä Naurunpelastajat lemmenpauloissa.

Kaiken tämän ohjelman ohella voi tutustua nykytaidenäyttelyyn ”Out and About” ja ”Teollisuuden tekijät – Kymmenen tarinaa tehtailta” sekä museopuodin tuotteisiin.

Työpaja on maksuton ja näyttelyihin on vapaa pääsy!

Jätä kommentti