Uusia päiväkoteja rakennetaan Varkaudessa

Spread the love

Varkauden kaupungin varhaiskasvatuksen palvelutarjonta monipuolistuu, kun Pilke Nappula ja Touhula Liikuntapäiväkoti avaavat ovensa tämän vuoden elokuussa. Tämä jälkeen Varkaudessa on yhteensä 831 päivähoitopaikkaa.

Pilke päiväkoti Nappulan toimitilat nousevat Savontielle Kankunharjun kauniisiin maastoihin, nykyisen päiväkodin viereiselle tontille. Touhula Liikuntapäiväkoti rakennetaan päiväkoti Aarrearkun naapuriin Kaura-ahoon. Molempien uusien päiväkotien päivähoitopaikat ovat jo haettavissa.

Varkaudessa toimii elokuusta 2017 lähtien viisi kunnallista sekä kolme yksityistä päiväkotia.

Pilke-päiväkoti Nappulassa on tällä hetkellä 54 päivähoitopaikkaa 1-5-vuotiaille lapsille kolmessa ryhmässä – Nepparit, Napit ja Nopat. Elokuusta lähtien paikkoja on 66 ja ryhmiä neljä. Päiväkoti tarjoaa osa- ja kokoaikaista päivähoitoa.

Touhula-liikuntapäiväkotiin tulee 66 päivähoitopaikkaa 1-6-vuotiaille lapsille neljässä ryhmässä.

Kuvituskuva: Vesa Moilanen

Jätä kommentti