Taidevartti antaa hengähdyshetken keskipäivällä

Spread the love

Taiteen pariin on oiva mahdollisuus syventyä hetkeksi ja hengähtää kesken arkipäivää tai vaikkapa lounastunnilla Varkauden taidemuseon Taidevartissa. Ensimmäinen Taidevartti on Varkauden Taidemuseossa torstaina 2.2.2017 klo 12.

Yläkuvassa Katja Kotikosken teos ”Carpe Diem” – tartu hetkeen. (Kuva: Vesa Moilanen)

Varkauden museot aloittavat tänä vuonna Taidevartit, joissa keskitytään yhteen taiteilijaan tai teokseen asiantuntijan johdolla. Tässä ensimmäisessä Taidevartissa tarkastelun kohteena on juuri avatusta näyttelystä Out and About valittu keramiikkataiteilija Katja Kotikosken (s.1973) teos Carpe Diem.

Taidevartti kestää nimensä mukaisesti vartin, siihen on vapaa pääsy eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Seuraavat taidevartit ovat tiistaisin 21.3., 26.9., 24.10 ja 21.11.2017 klo 12.00.

Varkauden taidemuseo, Wredenkatu 5 A. www.varkaus.fi/museot

Jätä kommentti