Helmikuun Klubi on sydämen ja ystävyyden asialla

Spread the love

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa jatkuvat Klubit keskiviikkona 1.2.2017 klo 19.

Helmikuun ilta on nimetty Sydämen ja ystävyyden-klubiksi.

Illan aikana kuullaan mm. ”Ystävän laulu”, Samuli Edelmanin kappaleen ”Sinä olet aurinko” ja Irwinin levyttämän ”Boing, boing, boing”. Ja mitä olisi Sydämen ja ystävyyden-klubi ilman yhteislaulua? Klubin isännän teatterinjohtaja Kari Suhonen lisäksi lavalla mukana ainakin näyttelijäharjoittelija Maija Yrjölä ja muusikko Mikko Holopainen. Ja niin kuin aina – yllätykset ovat mahdollisia.

Suuren suosion vuoksi Klubi-illat ovat teatterin aulalämpiössä. Näin pystytään tarjoamaan yleisölle enemmän istumapaikkoja. Klubi-illan arvioitu kesto 1,5-2 tuntia ja ovimyynti klubille avautuu tunti ennen tilaisuuden alkua.

Jätä kommentti