Maximin kevään Hopeatähti-sarja alkaa ruotsalaisella komedialla

Spread the love
Hopeatähti-sarjan kevätkausi käynnistyy komedialla ”Satayksivuotias, joka jätti laskun maksamatta ja katosi”.

Varkauden elokuvateatteri Maximin kevään Hopeatähti-kausi alkaa torstaina 26. tammikuuta. Ikäihmisille suunnatussa, mutta kaikille avoimessa elokuvasarjassa esitetään kevätkaudella neljä uutuuselokuvaa. Esitykset alustetaan lyhyesti ennen näytöstä. Hopeatähti-sarjan alustajana toimii Tapio Tuomainen.

Ensimmäinen Hopeatähti-näytös järjestetään ruotsalaiskomediasta ”Satayksivuotias, joka jätti laskun maksamatta ja katosi”. Elokuva on jatkoa kolmen vuoden takaiselle hulvattomalle elokuvalle Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi. Jatko-osa avaa uuden huikean luvun ikääntyneen kansanmiehen Allanin uskomattomassa elämässä. Elokuvan ovat ohjanneet Felix Herngren ja Måns Herngren.

Oscar-voittaja Natalie Portman esittää Jacqueline Kennedyä tyylikkäässä elämäkertaelokuvassa ”Jackie”. Pablo Larraínin ohjaama elokuva keskittyy John F. Kennedyn salamurhan jälkeiseen aikaan ja kertoo siitä, millaisen kamppailun Jackie joutuu tekemään pitääkseen perheensä koossa surun keskellä. Samaan aikaan hänen on huolehdittava siitä, että hänen miehensä arvokas perintö jää elämään.

”Saattokeikka” on Samuli Valkaman ohjaama draamakomedia iäkkäästä, avoimesti rasistisesta suomalaismiehestä, joka sattuman seurauksena lähtee matkalle toiselle puolelle Suomea maahanmuuttajataustaisen nuorukaisen kanssa. Pääosissa elokuvassa ovat veteraaninäyttelijä Heikki Nousiainen ja uusi nouseva kyky Noah Kin.

”Jacques – Elämä merellä” on kiehtova elämänkertaelokuva maailmankuulusta tutkimusmatkailijasta Jacques Cousteausta. Hieno draama kertoo paitsi Cousteaun mittavasta urasta meren ja luonnon parissa, myös hänen yksityiselämästään ja perheestään. Elokuvan on ohjannut Jérôme Salle.

Kevätkauden 2017 Hopeatähti-sarja

26.1. Satayksivuotias, joka jätti laskun maksamatta ja katosi
16.2. Jackie
23.3. Saattokeikka
20.4. Jacques – Elämä merellä

Näytökset alkavat torstaisin klo 13.00.

Muutokset ovat mahdollisia.

Hopeatähti-sarjan kevätkausi käynnistyy komedialla ”Satayksivuotias, joka jätti laskun maksamatta ja katosi”.

Jätä kommentti