Aktiivista toimintaa Suomen UNICEF ry:n Varkauden vapaaehtoisryhmällä

Spread the love

Suomen UNICEF ry Varkauden vapaaehtoisryhmän järjestäytymiskokous vuodelle 2017 pidettiin 12.1.2017 Amandassa. Jo tuttuun tapaan toimintasuunnitelmassa on Jano-kampanjan lipaskeräys, joka toteutetaan perinteisesti 28.-30.4.2017 Varkaudessa sekä Heinävedellä, Joroisissa ja Leppävirralla. Tule mukaan keräämään, sillä yhdessä saamme enemmän!

UNICEF-nuket: valmistamme käsityönä yksilöllisiä nukkeja, joka tuo paljon luomisen iloa tekijälleen ja avun maailman lapsille. Ole sinäkin kädentaitaja ja tule mukaan tekemään nukkeja Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi.

Hätäapukeräykset: ryhmämme on valmiustilassa hätäapukeräyksiin 1-2 päivän sisällä siitä, kun saamme tiedon keräyksen järjestämisestä.

Nenäpäivä: osallistumme Nenäpäivään lipaskeräyksellä.

Testamenttilahjoitus: ryhmämme markkinoi testamenttikampanjaa jakamalla tietoa testamenttilahjoittamisen mahdollisuudesta myynti- ym. tapahtumissa.

UNICEF-kävely, uusi toimintamuoto yrityksille ja yhteisöille, tästä tulee enemmän infoa kevään aikana.

Ryhmämme osallistuu jo perinteeksi tulleisiin yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin ja käymme mahdollisuuksien mukaan iltatoreilla, kesäkadulla ja maaseutumarkkinoilla.

Henkilövalinnat vuodelle 2017: puheenjohtaja Ritva Kupiainen, varapuheenjohtaja, sihteeri, tiedottaja Arja Taskinen, rahastonhoitaja, lipasvastaava Varpu Aaltonen, nukkevastaava Marjatta Könönen, myyntivastaavat Ritva Kupiainen ja Vilma Vaahterikko, hätäapuvastaava Anu Aho, arpajaisvastaava Elli Petsola, nenäpäivävastaava Arja Taskinen, senioripuheenjohtaja Milla Juutilainen, janokeräyksestä vastaa ryhmä yhdessä sekä testamenttikampanjaa markkinoi koko ryhmä.

Lisätietoa toiminnastamme: www.unicef.fi/vapaaehtoiset

Jätä kommentti