Kotiseutupäivistä yleisölle avoin info

Spread the love

Varkauden Teatteri aloittaa Suomi100-juhlavuoden komeasti ”kaupungin oman pojan” Jukka Itkosen kirjoittamalla ”Kotiseutupäivät”-musiikkikomedian kantaesityksellä. Koska näytelmä ei mahdu mihinkään valmiiseen genren, on sille luotu uusi määritelmä. ”Kotiseutupäivät” on pähkähullu savolainen musiikkikomedia. Se on näytelmä näytelmässä ja sen tapahtumat sijoittuvat Varkauteen.

– Aloitamme juhlavuoden innovoimalla uusia keinoja oviemme avaamiseksi kaikille kaupunkilaisille. Nyt järjestämme ensimmäisen kerran lehdistölle ja yleisölle avoimen tiedotustilaisuuden, jossa myös katsojilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä työryhmän jäsenille. Samalla yleisöllä on mahdollisuus nähdä maistiainen näytelmästä ja päästä paremmin sisälle juonen kulkuun, kertoo näytelmän ohjaaja Ville-Veikko Valtanen.

Yleisölle avoin ja maksuton tiedotustilaisuus on Varkauden Teatterissa perjantaina 20.1.2017 klo 11.

[sam id=4 codes=’false’]

Jätä kommentti