Joulukuun Klubi on improvisaation juhlaa

Spread the love

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa jatkuvat Klubit keskiviikkona 7.12. klo 19, jolloin Klubi-illan keskiössä on improvisaatio. Ilta on historiallinen, sillä Varkauden Teatterin näyttelijät heittäytyvät ensimmäistä kertaa impron riemulliseen maailmaan. Joulukuun Klubin irtonaisessa tunnelmassa on tilaa myös teatterinjohtajan vetämille yhteislaulutuokioille.

Improvisaatio on esitys, joka ei noudattele ennalta sovittua käsikirjoitusta. Improt alkavat usein paikan, tilanteen ja henkilöiden määrittelyllä. Yleisö saa osallistua esityksiin valitsemalla improlle aiheen ja edellä luetellut määreet.

Joulukuun Klubi-illassa vedetään hatusta ja näyttelijät heittäytyvät ihan hervottomiksi. Improisäntä on Ville-Veikko Valtanen. Ja niin kuin Klubi-illoissa aina – yllätykset ovat mahdollisia.

Suuren suosion vuoksi Klubi-illat ovat siirtyneet teatterin aulalämpiöön, jossa pystytään tarjoamaan yleisölle enemmän istumapaikkoja. Tilaisuuden arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia ja ovimyynti käynnistyy tunti ennen Klubin alkua.

Jätä kommentti