Onko luistimet teroitettu?

Spread the love

Ice Skating Tour feat. Koko Suomi Luistelee -kiertue laittaa Varkauden luistimille maanantaina 21.11.! Luistelukiertue tarjoilee talviurheilun iloa koko perheelle maksuttomassa luistelutapahtumassa Kämärin tekojäällä klo 18 alkaen!

Ice Skating Tour feat. Koko Suomi Luistelee -kiertue on koko perheen luistelutapahtuma, johon osallistuminen on maksutonta! Kiertueohjaajat liikuttavat perheitä mm. luisteluvalssin ja luisteludiscon merkeissä, rytmiä iloiseen luistelumenoon antaa Dj Music. Perheen pienimpiä kannustavat luistelun pariin Onni Orava ja Apsi Apina. Hien pintaan saa viimeistään Viking Linen 30 minuutin kuntoluistelussa.

Varkauden Tarmo/taitoluistelu-seuran ohjaajat tuovat jäälle uudenlaisen, perheille suunnatun Luistele mun kaa!-jääseikkailun. Kuvitteellinen matka Suomen ympäri tutustuttaa lapset ja aikuiset hauskasti luistelun alkeisiin. Yhteinen Luistele mun kaa!-kokemus rohkaisee aikuisia tukemaan lastensa luistelun opettelua ohjaajilta saatujen vinkkien välityksellä myös tapahtuman jälkeen.

Luistinlainaamo tarjoaa kypärät ja luistimet lainaan tapahtuman ajaksi, jos omia välineitä ei vielä löydy. Luvassa on siis koko perheelle yhteistä ja ohjattua kivaa luisteluliikuntaa. Tervetuloa mukaan luistelukiertueelle!

Ice Skating Tour feat. Koko Suomi Luistelee-kiertue järjestetään yhteistyössä Varkauden liikuntatoimen kanssa. Aikataulu Varkaudessa maanantaina 21.11. klo 18-20, Koko perheen luistelutapahtuma, Kämärin tekojää.

Koko Suomi Luistelee-kiertue liikuttaa suomalaisia talven aikana yhteensä 68 luistelutapahtumassa. Kiertueesta vastaa Suomen luisteluliitto ja se järjestetään yhteistyössä Suomen taitoluisteluliiton kanssa. Koululaisluisteluiden yhteistyötahona toimivat koulut ja kuntien liikuntatoimi. Luistelukiertueen tavoite on innostaa suomalaisia liikkumaan sekä vaalia suomalaisten suosikkitalvilajin, luistelun perustaitoja. Luistelukausi ja 100-vuotiaan Suomen talviliikuntajuhlat huipentuvat Helsinkiin, molempien lajien MMkisoihin. Pikaluistelun nuorten MM-kisat luistellaan Oulunkylässä Helsingissä 17.-19.2.2017. Taitoluistelun MM-mitaleista kisataan Hartwall Arenalla Helsingissä kuukautta myöhemmin, 29.3.-2.4.2017.

Jätä kommentti