Kaamoksen kaatamista Tarinoiden Taulumäellä

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Tarinoiden Taulumäki-tapahtuma piristi Isänpäivän aattoiltaa Varkaudessa – perinteiseen tapaan – nyt 18. kerran Varkauden kaupunginkirjastolla. Monipuolista ohjelmaa eri ikäryhmille – asiaa ja viihdettä.

Kirjastohyllyjen välissä seisoskeli alkuillasta ”terapia-alpakka”, useita pysähtymispisteitä erilaisin teemoin ja jo alkuiltapäivästä tapahtuman kirjailijavieras Maarit Tyrkkö oli Kirja-Varkaus ry:n puheenjohtaja Harri Koivistoisen haastattelussa Suomalaisessa Kirjakaupassa. Trubaduuri Markus Petsalo, Soisalo-musiikkiopiston oppilaskonsertti, Johanna Seppäsen tankotanssi, Sini Tullila kasvomaalaajana ja mallipiirustusta – elävänä mallina Kaisa Mäntymaa. Tässä oheisten kuvien kautta tarinoiden Taulumäki-tapahtuman alkuillan näytteitä.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti