Työllisyyden uudet tuulet ja työllisyysohjelma keskustelutilaisuuden teemoina

Spread the love

Varkauden työllisyysohjelman 2017 – 2020 valmistuminen alkaa olemaan vaiheessa, jossa tarjoutuu ohjelman valmistelussa olleiden henkilöiden kanssa mahdollisuus suoraan keskusteluun ja palautteen antamiseen ohjelman sisällöstä sekä käytäntöön panosta.

Työllisyyden Uudet Tuulet-keskustelutilaisuus järjestetään 9.11.2016 klo 14-16 Scandic Hotel Oscarissa (kokouskabinetti 3-4). Ohjelmassa on katsaus Varkauden työllisyystilanteeseen sekä valmisteilla olevan Varkauden työllisyysohjelman 2017 – 2020 esittely.

Tilaisuus on avoin kaikille kuntalaisille. Muutos- ja parannusesityksiä ohjelmaan toivotaan, jotta kaikki mahdollisuudet paremman työllisyyskehityksen ja kuntalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi saadaan käyttöön. Kaupungin vetovoima kasvaa meidän yhdessä tekemisestä!

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 4.11. klo 16 mennessä jouko.kuittinen@varkaus.fi.

Jätä kommentti