Tervetuloa toteuttamaan Maaseutuparlamentti 2017 – Mahdottomuuksista mahdollisuuksia -tapahtumaa!

Spread the love

Suomen ensimmäinen tässä laajuudessa järjestettävä, Maaseutuparlamentti 2017, kokoaa kaikki maaseudun kehittämisestä ja maaseutupolitiikasta kiinnostuneet, Mahdottomuuksista mahdollisuuksia teeman alle, 1-3.9.2017 Leppävirralle, Pohjois-Savoon.

Maaseutuparlamentissa muotoillaan yhteinen tahtotila suomalaiselle maaseudulle ja nostetaan maaseudun mahdollisuudet politiikan agendalle. Maaseutuparlamentissa kohtaavat toimijat kylistä kaupunkeihin, asukkaista päättäjiin, yrittäjistä yhdistyksiin.

Maaseutuparlamentissa on luvassa yllätyksiä, ratkaisuja ja kasvua yhteisten, ajankohtaisten teemojen ja tutustumisen merkeissä. Tapahtumassa kiteytetään suomalaisen maaseudun kehittämisen tulevaisuus, mahdollistetaan eri tahojen kohtaamisia ja uusien kumppanuuksien solmimisia sekä edistetään uusien innovaatioiden syntymistä. Tapahtuma järjestetään osana Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan ohjelmaa.

Kiinnostuneet löytävät lisätietoa täältä.

Jätä kommentti