Pohjoisin ukulelefestivaali jälleen Leppävirralla

Spread the love

Näppärä ja helppo hawaijilaissoitin on valloittanut maailmaa ja myös Suomea. Ukulelemusiikin ystävät kokoontuvat toista kertaa talviajan kansainväliselle festivaalille Leppävirralle Sport&Spa Vesileppikseen 20.-22. tammikuuta 2017. Kyseessä on Tropical Winter Ukulele Fest 2017 – maailman pohjoisin ukulelefestivaali (TWUF2017).

Ohjelmassa on konsertteja, työpajoja sekä yhteissoittoja, niin aikuisille kuin lapsillekin. Festivaalia tähdittävät edelliskerralla suureen suosioon noussut The Mersey Belles (UK) sekä komediateatteritrio The Jashgawronsky Brothers (ITA). Myös mestarisoittaja ja -opettaja Francesco Albertazzi on kotoisin Italiasta. Suomen ukulelehuippua edustaa kielisoitinten mestari Jarmo Julkunen. Samoin paikalle saapuvat kaikki maamme merkittävät harrasteorkesterit.

– Voimme taata vieraillemme trooppisen lämmön ja talven riemut. Kaikki tapahtumat ja majoitusmahdollisuudet ovat saman katon alla. Myös artisti- ja opettajakaartimme on laadukas, kertoo festivaalipäällikkö Arto Julkunen

Tämän vuoden erikoisteemana on suomalaisen musiikki. Festivaali on mukana valtakunnallisessa Suomi100v-juhlatapahtumaketjussa. Tapahtuman järjestää Sport&Spa Vesileppis yhteistyössä Kakmu ry- ja LBRW ry-musiikkiyhdistysten kanssa. Se täydentää Vesileppiksen vilkasta tapahtumatarjontaa uudella ja mielenkiintoisella tavalla.

Jätä kommentti