Varkauden elokuvaohjelmisto 12.–18.8.2016

Spread the love

Maxim 1

TODELLA UPEETA –elokuva tuo ensimmäistä kertaa valkokankaille rakastetun kauhukaksikon: Edinan ja Patsyn! Niin kuin olettaa voi, heidän valkokangasdebyyttinsä on yhtä hohdokas kuin mihin he ovat tottuneet: kimallusta, glamouria ja hulppeaa luksuselämää, johon kuuluvat shoppailu, cocktailit ja biletys Lontoon trendikkäimmissä mestoissa.

Kun heitä aletaan syyttää muotibileissä tapahtuneesta suuren luokan onnettomuudesta, he joutuvat keskelle mediamyrskyä ja säälimättömien paparazzien hampaisiin. Kaksikko pakenee pennittöminä superrikkaiden suosimalle Ranskan Rivieralle ja uskoo onnistuneensa täydellisessä pakosuunnitelmassaan. Edina ja Patsy ajattelevat voivansa jatkaa pintaliitoelämäänsä loputtomiin…

Jennifer Saunders ja Joanna Lumley palaavat ikonisiin rooleihinsa yhdessä TV-sarjan muun alkuperäisen kaartin kanssa: Julia Sawalhan, Jane Horrocksin sekä June Whitfieldin. Tv-sarjan tyylille uskollisena elokuvassa vilisee toinen toistaan suurempia elokuva-, musiikki- ja muotimaailman tähtiä.

TODELLA UPEETA
Maxim 1
Suomen ensi-ilta ke 17.8.!
Ke ja to klo 19.00
K12 Esitys 1h 31
(Levitys: SF Studios Finland)

Maxim 1 & 3

Oletko koskaan miettinyt, mitä lemmikkisi puuhaa kaiket päivät yksin kotona? Hillitön animaatioelokuva LEMMIKKIEN SALAINEN ELÄMÄ kertoo, mitä koirien, kissojen ja muiden karvaturrien maailmassa todella tapahtuu!

Lemmikkien salainen elämä on Illumination Entertainmentin ja Universal Picturesin viides yhteinen animaatio.

Suomenkielisinä ääninä elokuvassa ovat mm. Paavo Kerosuo, Stan Saanila, Roope Salminen, Hanna Kaila, Timo Torikka, Sanna Stellan, Heljä Heikkinen, Jani Alkio, Peter Pihlström, Juhani Rajalin, Petrus Kähkönen, Joonathan Kettunen ja Riku Nieminen.

Elokuvan alkukuvana nähdään lyhytelokuva ”Kätevät kätyrit”.

LEMMIKKIEN SALAINEN ELÄMÄ 3D JA 2D
Maxim 1 /3
2. viikko!
3D–versio, suomeksi puhuttu (Maxim 1): Pe – su klo 17.00, Ma – ti klo 17.45, Ke – to klo 17.00
2D-versio, suomeksi puhuttu (Maxim 1/3): Pe klo 17.45 (Maxim 3), La – su klo 15.00 (Maxim 1), Ma – ti klo 17.00 (Maxim 3), Ke – to klo 17.45 (Maxim 3)
K7/täysi-ikäisen seurassa K4 Esitys 1h 31 min
(Levitys: Finnkinon teatterilevitys)

Tuntuu hyvältä olla paha. Kokoa tiimi maailman vaarallisimmista, vankilaan teljetyistä superpahiksista, varusta heidät järjettömän kokoisella valtion kustantamalla asearsenaalilla, ja lähetä heidät peittoamaan tuntematon, ylivoimainen vihollinen.

USA:n tiedustelun virkamies Amanda Waller on päättänyt, että tehtävän voi hoitaa vain salassa koottu, sekalainen ryhmä halveksittavia yksilöitä, joilla ei ole juurikaan hävittävää. Kun Suicide Squadin jäsenet tajuavat, ettei heidän edes oleteta onnistuvan, ryhmän jäsenten täytyy päättää, ovatko he valmiita kuolemaan yrittäessään vai pelastaako jokainen vain oman nahkansa.

Rajun toimintaelokuvan SUICIDE SQUAD pääosissa nähdään Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach, Karen Fukuhara. Elokuvan on ohjannut David Ayer.

SUICIDE SQUAD 3D JA 2D
Maxim 1 / 3
Suomen ensi-ilta!
3D-esitykset (Maxim 1): Pe – su klo 19.00, Ma – ti klo 19.45
2D-esitykset (Maxim 3): La – su klo 16.15, Ke – to klo 19.45
K12 Esitys 2h 3 min
(Levitys: SF Studios Finland)
MAXIM 2

Mahtavassa animaatiossa ICE AGE: TÖRMÄYSKURSSILLA Jyrsiksen eeppinen tammenterhojahti sinkoaa hänet avaruuteen, aiheuttaen vahingossa kosmisen ketjureaktion, joka uhkaa jäätikön kohtaloa. Pelastaakseen itsensä, on Sidin, Mannyn, Diegon ja muun lauman jätettävä kotinsa ja lähdettävä seikkailuja ja kommelluksia täynnä olevalle matkalle. Matkalla uuteen ja eksoottiseen maahan he tulevat kohtaamaan jälleen paljon uusia ja värikkäitä hahmoja.

Suomeksi puhutun version ääninä mm. Kimmo Blom, Antti Pääkkönen, Antti L.J. Pääkkönen, Santeri Kinnunen, Benjamin Peltonen, Jarppi Leppälä, Jukka Hilden ja Sanna Saarijärvi.

ICE AGE: TÖRMÄYSKURSSILLA 3D JA 2D
Maxim 2
4. ja viimeinen viikko!
2D-versio, suomeksi puhuttu: La klo 15.45
3D–versio, suomeksi puhuttu: Su klo 15.45
K7/täysi-ikäisen seurassa K4 Esitys 1h 35 min
(Levitys: SF Studios Finland)

Matt Damon palaa tiukkaotteisen agentin rooliin elokuvassa JASON BOURNE! Medusa-trillerisarjan viidennessä osassa Bourne astuu esiin varjoista. Ohjaajan tuoliin palaa Paul Greengrass, jonka käsialaa olivat elokuvat Medusan isku ja Medusan sinetti. Greengrass on myös kirjoittanut elokuvan Christopher Rousen kanssa.

Julia Stiles jatkaa Nickyn roolissa. Näyttelijäkaartiin liittyvät Vincent Cassel, Tommy Lee Jones ja yksi Hollywoodin kuumimmista uusista nimistä, ruotsalainen Oscar-voittaja Alicia Vikander. Bourne-sarja perustuu Robert Ludlumin hahmoihin.

JASON BOURNE
Maxim 2
3. viikko – kiirehdi!
Pe klo 18.15
La – su klo 18.00
Ma – ti klo 18.15
Ke – to klo 19.15
K16 Esitys 2h 3min
(Levitys: Finnkinon teatterilevitys)

Maxim 3 & 2

Uuttera high school -opiskelija Vee saa tarpeekseen varovaisen turvallisesta elämästään ja päättää räväyttää. Ystävien painostuksesta hän päätyy osallistumaan suosittuun NERVE-nimiseen nettipeliin yhden haasteen ajaksi – luvassahan on vain harmitonta hauskanpitoa. Mutta Veen jäädessä yhä pahemmin koukkuun adrenaliinitäyteisen kisan jännitykseen, saa peli pahaenteisen käänteen ja alkaa muuttua yhä vaarallisemmaksi. Lopulta edessä on viimeinen erä, jossa pelissä on jo hänen koko tulevaisuutensa.

Henry Joostin ja Ariel Schulmanin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade, Miles Heizer, Colson Baker, Kimiko Glenn, Marc John Jefferies, Brian Marc, Samira Wiley ja Juliette Lewis.

NERVE
Maxim 3 / 2
Suomen ensi-ilta!
Pe klo 19.45 (Maxim 3)
La – su klo 19.15 (Maxim 3)
Ma – ti klo 19.00 (Maxim 3)
Ke – to klo 16.45 (Maxim 2)
K12 Esitys 1h 36 min
(Levitys: Nordisk Film)

Jätä kommentti