Varkauden elokuvaohjelmisto 5.–11.8.2016

Spread the love

Maxim 1 & 3

Oletko koskaan miettinyt, mitä lemmikkisi puuhaa kaiket päivät yksin kotona? Hillitön animaatioelokuva LEMMIKKIEN SALAINEN ELÄMÄ kertoo, mitä koirien, kissojen ja muiden karvaturrien maailmassa todella tapahtuu!

Lemmikkien salainen elämä on Illumination Entertainmentin ja Universal Picturesin viides yhteinen animaatio.

Suomenkielisinä ääninä elokuvassa ovat mm. Paavo Kerosuo, Stan Saanila, Roope Salminen, Hanna Kaila, Timo Torikka, Sanna Stellan, Heljä Heikkinen, Jani Alkio, Peter Pihlström, Juhani Rajalin, Petrus Kähkönen, Joonathan Kettunen ja Riku Nieminen.

Elokuvan alkukuvana nähdään lyhytelokuva ”Kätevät kätyrit”.

LEMMIKKIEN SALAINEN ELÄMÄ 3D JA 2D
Maxim 1/3
Suomen ensi-ilta!
3D–versio, suomeksi puhuttu: Pe – to joka ilta klo 17.00 (Maxim 1)
2D-versio, suomeksi puhuttu: Pe klo 16.00 (Maxim 3), La – su klo 15.00 (Maxim 1), Ma klo 17.45 (Maxim 3), Ti klo 17.30 (Maxim 3), Ke – to klo 17.45 (Maxim 3)
K7/täysi-ikäisen seurassa K4 Esitys 1h 31 min
(Levitys: Finnkinon teatterilevitys)

Tuntuu hyvältä olla paha. Kokoa tiimi maailman vaarallisimmista, vankilaan teljetyistä superpahiksista, varusta heidät järjettömän kokoisella valtion kustantamalla asearsenaalilla, ja lähetä heidät peittoamaan tuntematon, ylivoimainen vihollinen.

USA:n tiedustelun virkamies Amanda Waller on päättänyt, että tehtävän voi hoitaa vain salassa koottu, sekalainen ryhmä halveksittavia yksilöitä, joilla ei ole juurikaan hävittävää. Kun Suicide Squadin jäsenet tajuavat, ettei heidän edes oleteta onnistuvan, ryhmän jäsenten täytyy päättää, ovatko he valmiita kuolemaan yrittäessään vai pelastaako jokainen vain oman nahkansa.

Rajun toimintaelokuvan SUICIDE SQUAD pääosissa nähdään Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach, Karen Fukuhara. Elokuvan on ohjannut David Ayer.

SUICIDE SQUAD
Maxim 1/3
Suomen ensi-ilta!
3D-esitykset: Pe – ma ja ke – to klo 19.00 (Maxim 1)
2D-esitykset: Pe – la klo 18.00 (Maxim 3), Ti klo 19.30 (Maxim 1)
K12 Esitys 2h 3 min
(Levitys: SF Studios Finland)

Maxim 2

Hillitön komedia BAD MOMS näyttää miten käy, kun mammat tahtovat pitää hauskaa!

Kuten monet äidit, Amy pitää huolta kaikista muista paitsi itsestään. Hänen elämänsä on täydellistä: onnellinen avioliitto, ylisuorittavat lapset, kaunis koti ja 365 hyvää hiuspäivää vuodessa. Hän leipoo koulun myyjäisiin ja on mukana kaikissa mahdollisissa vanhempainkomiteoissa töidensä ohella. Ja hän saa sen näyttämään helpolta. Mutta pinnan alla Amy on romahtamaisillaan. Liikaa töitä, liikaa velvollisuuksia ja liikaa univelkaa. Miksi raataa, kun arvostustakaan ei juuri saa? Mitä tapahtuisi, jos hän tekisi vaihteeksi juuri mitä itse haluaa? Tympääntyneenä Amy yhdistää voimansa kahden muun ylistressaantuneen äidin kanssa ja alkaa kapinoida. Kerrankin nämä äidit nauttivat vapaudesta, hauskanpidosta ja hemmottelusta!

Jon Lucas ja Scott Mooren ohjaaman komedian pääosissa nähdään Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn ja Christina Applegate.

BAD MOMS
Maxim 2
2. ja viimeinen viikko!
Pe – la klo 19.30
Su – ma ja ke – to klo 18.15
K12 Esitys 1h 41 min
(Levitys: SF Studios Finland)

Kenneth Branagh Theatre Companyn Event Cinema -kausi Suomen elokuvateattereissa jatkuu hienolla teatterisovituksella unohtumattomasta klassikosta.

Kenneth Branagh luovan tiiminsä kanssa on tehnyt modernin ja intohimoisen version William Shakespearen tragediasta ROMEO JA JULIA. Vuosisatoja ihastuttanut teos kertoo toisiaan vihaaviin sukuihin kuuluvien nuorten rakkaustarinan.

Romeo ja Julia – näytelmä yhdistää uudelleen Branaghin ohjaaman ”Cinderella – Tuhkimon tarina”

–elokuvan tähdet. Richard Madden esittää näytelmässä Romeota ja Lily James Juliaa. Sir Derek Jacobi nähdään Mercution roolissa.

Esitys on tekstitetty suomeksi.

ROMEO JA JULIA
Maxim 2
Teatteriesitys
Ti klo 19.00
Esitys n. 3 h 4 min (sis. väliajan)
(Levitys: Storyhill)

Maxim 2 & 3

Mahtavassa animaatiossa ICE AGE: TÖRMÄYSKURSSILLA Jyrsiksen eeppinen tammenterhojahti sinkoaa hänet avaruuteen, aiheuttaen vahingossa kosmisen ketjureaktion, joka uhkaa jäätikön kohtaloa. Pelastaakseen itsensä, on Sidin, Mannyn, Diegon ja muun lauman jätettävä kotinsa ja lähdettävä seikkailuja ja kommelluksia täynnä olevalle matkalle. Matkalla uuteen ja eksoottiseen maahan he tulevat kohtaamaan jälleen paljon uusia ja värikkäitä hahmoja.

Suomeksi puhutun version ääninä mm. Kimmo Blom, Antti Pääkkönen, Antti L.J. Pääkkönen, Santeri Kinnunen, Benjamin Peltonen, Jarppi Leppälä, Jukka Hilden ja Sanna Saarijärvi.

ICE AGE: TÖRMÄYSKURSSILLA 3D JA 2D
Maxim 2/3
4. viikko – kiirehdi!
2D-versio, suomeksi puhuttu: Pe klo 16.30 (Maxim 2), La klo 15.30 (Maxim 2), Su klo 15.00 (Maxim 3), Ti – ke klo 16.30 (Maxim 2)
3D–versio, suomeksi puhuttu: La klo 16.00 (Maxim 3), Su klo 16.15 (Maxim 2)
K7/täysi-ikäisen seurassa K4 Esitys 1h 35 min
(Levitys: SF Studios Finland)

Maxim 3

Matt Damon palaa tiukkaotteisen agentin rooliin elokuvassa JASON BOURNE! Medusa-trillerisarjan viidennessä osassa Bourne astuu esiin varjoista. Ohjaajan tuoliin palaa Paul Greengrass, jonka käsialaa olivat elokuvat Medusan isku ja Medusan sinetti. Greengrass on myös kirjoittanut elokuvan Christopher Rousen kanssa.

Julia Stiles jatkaa Nickyn roolissa. Näyttelijäkaartiin liittyvät Vincent Cassel, Tommy Lee Jones ja yksi Hollywoodin kuumimmista uusista nimistä, ruotsalainen Oscar-voittaja Alicia Vikander. Bourne-sarja perustuu Robert Ludlumin hahmoihin.

JASON BOURNE
Maxim 3
2. viikko!
Pe – la klo 20.30
Su – to klo 19.30
K16 Esitys 2h 3min
(Levitys: Finnkinon teatterilevitys)

Uuttera high school -opiskelija Vee saa tarpeekseen varovaisen turvallisesta elämästään ja päättää räväyttää. Ystävien painostuksesta hän päätyy osallistumaan suosittuun NERVE-nimiseen nettipeliin yhden haasteen ajaksi – luvassahan on vain harmitonta hauskanpitoa. Mutta Veen jäädessä yhä pahemmin koukkuun adrenaliinitäyteisen kisan jännitykseen, saa peli pahaenteisen käänteen ja alkaa muuttua yhä vaarallisemmaksi. Lopulta edessä on viimeinen erä, jossa pelissä on jo hänen koko tulevaisuutensa.

Henry Joostin ja Ariel Schulmanin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade, Miles Heizer, Colson Baker, Kimiko Glenn, Marc John Jefferies, Brian Marc, Samira Wiley ja Juliette Lewis.

Elokuvan ensi-ilta on 12.8., mutta se nähdään ennakkonäytöksenä uudistuneen Maximin 1-vuotissynttäreillä jo 7.8.

NERVE
Maxim 3
Ennakkonäytös!
Su klo 17.30
K12 Esitys 1h 36 min
(Levitys: Nordisk Film)

[sam id=4 codes=’false’]

Jätä kommentti