Maxim viettää synttäreitä

Spread the love

Uudistuneen Maximin 1-vuotissynttäreitä vietetään sunnuntaina 7.8.

Vuosi sitten Varkauden elokuvateatteri Maxim remontoitiin täysin ja nyt on aika viettää seutukunnan elokuvanystävien kiitokset saaneen uuden teatterin 1-vuotissyntymäpäiviä.

Juhlapäivää vietetään sunnuntaina 7.elokuuta, luonnollisesti elokuvien merkeissä. Monipuolisen normaaliohjelmiston lisäksi päivän aikana nähdään myös ennakkonäytös toimintajännäristä ”Nerve”. Se on koukuttava elokuva jännittäviä haasteita syöttävän nettipelin syövereihin tempautuvasta opiskelijatytöstä. Kun suoritettavat haasteet muuttuvat entistä vaarallisemmiksi, on pelissä mukana jo koko tulevaisuus. Elokuvan päätähtinä ovat Emma Roberts ja Dave Franco. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 12.8.

Maximin syntymäpäivänä voi tavata myös ihania nelijalkaisia karvakorvia Lemmikkien salainen elämä –elokuvan hengessä. Varkauden Kaverikoirat Tassukamujen koiria on Maximin edustalla rapsuteltavina klo 14.30 – 15.00 sekä 16.30 -17.00.

Päivän aikana on Maximissa myös tarjouksia maistuvista leffaherkuista. Kaikkien päivän aikana esitettävien elokuvien lipunhinnat ovat myös normaalia edullisemmat.

Jätä kommentti