Soisalo-musiikkiopiston ja taidekoulujen lukuvuosi käynnistyy

Spread the love

Soisalo-opistoKesälomat ovat ohi ja nyt pääsee taas jatkamaan harrastusta tai aloittamaan uuden taideharrastuksen. Lapset ja nuoret voivat opiskella Soisalo-opistossa soittamista, kuvataiteita, käsityötä ja tanssia. Alle kouluikäiset lapset voivat aloittaa tutustumisen taiteisiin taideleikkikoulussa.

Soittamista voi opiskella yksilö- tai ryhmäopetuksessa, muita aineita ryhmissä. Ryhmäopetusta järjestetään niillä opistopaikkakunnilla, joissa on riittävästi opiskelijoita.

Pääaineen lisäksi opiskelija voi oman kiinnostuksensa mukaan opiskella myös muita tarjolla olevia taideaineita ja osallistua yhteisproduktioihin. Kaikki opintosuoritukset luetaan opiskelijan hyväksi.

Soiton opiskelu musiikkiopistossa alkaa ke 17.8.2016. Entiset opiskelijat Leppävirralla, Pieksämäellä ja Varkaudessa jatkavat opintojaan tuttuun tapaan. Soittamisesta kiinnostuneet uudet hakijat aloittavat opintonsa kolmen viikon pituisella tutustumisjaksolla. Tutustuminen musiikkiin, soittimiin ja musisointiin tapahtuu pienryhmissä. Tutustumisjakson jälkeen hakijat sijoitetaan yksilö- tai ryhmäopetukseen omien toiveiden ja taipumustensa perusteella.

Taiteen perusopetusta järjestetään Heinävedellä, Joroisissa, Leppävirralla, Pieksämäellä ja Varkaudessa.

Kaikissa aineissa löytyy vielä vapaita paikkoja.

Kuva: Vesa Moilanen

Jätä kommentti