Iltatoritunnelmia

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Sykkeessä-kaupunkilehden ”Iltatorit 2016-kisa” jatkuu! Bongaa itsesi oheisista kuvista ja ilmoita tunnistautumisesi sähköpostiin: aineisto@sykkeessa.fi

Kisa jatkuu kesän iltatorien ajan. Jokaisen iltatorin jälkeen Sykkeessä-kaupunkilehden nettisivuilla www.sykkeessa.fi on kuvakavalkadi iltatoritapahtumista. Ja itsensä tunnistaminen kuvista koskee nimenomaan iltatorikuvia ja kyseinen juttu on varustettu kategorialla ”Iltatorit 2016 -kisa”. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Iltatori-artikkelit.

Tämän vuoden iltatoriskabojen palkintona on Dekkarirannekkeita, joita arvotaan itsensä bonganneiden kesken joka viikon maanantai ja julkistetaan aina seuraavalla iltatorilla. Rannekkeita voi hakea myös Etsivätoimistosta (Wredenkatu 4).

Huuliharppumusiikkia, aurinkoa, yhdessäoloa Päiviönsaaren iltatorilla 19.7. Ja alkuviikon teemaan liittyen – eli Dekkarit-kirjallisuus- ja elokuvafestivaali – myynnissä iltatorilla muun muassa dekkarikirjalisuutta – ”Pekka Lipposen seikkailuja” ja ”Kalle Kustaa Korkin seikkailuja” – oikeita helmiä keräilijöille. Iltatorilla tavataan taas ensi tiistaina 26.7. – Päiviönsaaren torilla.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti