Dekkarit-tapahtuma käyntiin maanantaina

Spread the love

Dekkarit – kirjallisuus- ja elokuvafestivaali käynnistyy Varkaudessa maanantaina 18.7. Nelipäiväisen tapahtuman visiona on olla lukijan, kirjailijan, kustantamon, tutkijan ja asiantuntijan kohtaamispaikkana, jossa kunnioitetaan ajatonta ja kansan rakastamaa kulttuurituotetta.

Jere Hartikainen
Jere Hartikainen

Tapahtuman keskuspaikkana on Varkauden Kotiseutukeskuksen piharakennuksen yhteydessä sijaitseva Såltin-Arena, joka tapahtuman yhteydessä otetaan käyttöön, osoitteessa Wredenkatu 4 Päiviönsaaren kulttuurimiljöössä. Elokuvatarjonta on tapahtuman yhteistyökumppanin Savon Kinot Oy:n Elokuvateatteri Maximissa, Kauppakatu 27. Kaikkinensa Dekkarit-ohjelmisto löytyy internetistä osoitteessa www.brott.fi

Maanantaina klo 17 Såltin-Arenalla on Raimo Jokisalmi (yläkuvassa) kertomassa Aarne ”Outsider” Haapakosken dekkarituotannosta, klo 19.30 paneelikeskustelun aiheena on ”Itäsuomalainen rikollisuus” ja klo 21 Såltin-Arenalla esintyy trubaduuri Jere Hartikainen, joka ”korkkaa” tilan akustiset ominaisuudet.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti