Varkauden elokuvaohjelmisto 15.–21.7.2016

Spread the love

Maxim 1

Mahtavassa animaatiossa ICE AGE: TÖRMÄYSKURSSILLA Jyrsiksen eeppinen tammenterhojahti sinkoaa hänet avaruuteen, aiheuttaen vahingossa kosmisen ketjureaktion, joka uhkaa jäätikön kohtaloa. Pelastaakseen itsensä, on Sidin, Mannyn, Diegon ja muun lauman jätettävä kotinsa ja lähdettävä seikkailuja ja kommelluksia täynnä olevalle matkalle. Matkalla uuteen ja eksoottiseen maahan he tulevat kohtaamaan jälleen paljon uusia ja värikkäitä hahmoja.

Suomeksi puhutun version ääninä mm. Kimmo Bloom, Antti Pääkkönen, Antti L.J. Pääkkönen,Santeri Kinnunen, Benjamin Peltonen, Jarppi Leppälä, Jukka Hilden ja Sanna Saarijärvi.

Originaalversion ääninä mm. Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Jennifer Lopez, Keke Palmer, Adam DeVine, Jesse Tyler Ferguson ja Chris Wedge.

ICE AGE: TÖRMÄYSKURSSILLA 3D JA 2D
Maxim 1/2/3
Suomen ensi-ilta!
3D–versio, suomeksi puhuttu (Maxim1/3): Pe–ma klo 16.00 (Maxim 3) ja 17.15 (Maxim 1), Ti klo 16.30 (Maxim 1) ja 17.45 (Maxim 3), Ke klo 16.30 (Maxim 1), To klo 17.15 (Maxim 1)
2D-versio, suomeksi puhuttu (Maxim 3): Pe–ma klo 18.00, Ti ja ke klo 15.30, To klo 16.15
2D–versio, englanniksi puhuttu, suomenkieliset tekstit (Maxim 2): Pe, la ja su klo 16.30, Ke klo 17.15
K7/täysi-ikäisen seurassa K4 Esitys 1h 35 min
(Levitys: SF Studios Finland)

Huikeassa seikkailuelokuvassa TARZANIN LEGENDA Tarzan on jättänyt Afrikan viidakot taakseen jo vuosia sitten. Hänet tunnetaan nykyisin nimellä John Clayton alias lordi Greystoke, ja hän elää keskiluokkaista elämää rakkaan vaimonsa Janen kanssa. Nyt hänet on kutsuttu takaisin Kongoon parlamentin kauppaedustajaksi, ja hän lähtee sinne tietämättä joutuvansa pelinappulaksi ahneuden ja koston vaarallisessa liitossa, jonka takana on belgialainen Leon Rom. Mutta ihmisillä murhanhimoisen suunnitelman takana ei ole aavistustakaan, millaisia voimia he ovat päästämässä valloilleen.

David Yatesin ohjaaman elokuvan päärooleissa ovat Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou ja Christoph Waltz.

TARZANIN LEGENDA
Maxim 1
Suomen ensi-ilta!
3D-esitykset: Pe, su, ma ja to klo 19.30
2D-esitykset: La klo 19.30, Ti ja ke klo 18.45
K12 Esitys 1h 50 min
(Levitys: SF Studios Finland)

KERRO MINULLE JOTAIN HYVÄÄ perustuu myös Suomessa lukijat hurmanneeseen Jojo Moyesin samannimiseen menestysromaaniin.

Louisa ”Lou” Clark asuu pikkukaupungissa Englannin maaseudulla. Hän on luova, tyyliltään hieman omalaatuinen 26-vuotias, vailla varsinaista suuntaa elämälleen. Lou tekee erilaisia pätkätöitä auttaakseen perhettään selviytymään taloudellisesti. Uusin työpaikka asettaa Loun positiivisen luonteen kuitenkin koetukselle. Hän alkaa omahoitajaksi Will Traynorille, varakkaalle nuorelle pankkiirille, joka on päätynyt pyörätuoliin jouduttuaan pahaan onnettomuuteen..

Ennen niin seikkailunhaluinen Will on nyt neliraajahalvaantunut ja katkeroitunut sekä luovuttanut toivonsa. Lou on kuitenkin päättänyt näyttää hänelle, että elämä on vielä elämisen arvoista. Lou suunnittelee Willille sarjan erilaisia elämyksiä, jotka sopivat pyörätuolipotilaallekin. He kokevat lopulta yhdessä enemmän kuin osasivat aavistaa. Kummankin elämä muuttuu lopullisesti.

Thea Sharrockin ohjaaman elokuvan pääosissa ovat Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer, Charles Dance ja Brendan Coyle.

KERRO MINULLE JOTAIN HYVÄÄ
Maxim 2
2. viikko- kiirehdi!
Pe, la ja su klo 18.30, Ma klo 19.45, Ti ja ke klo 19.15
Sallittu Esitys 1h 51min
(Levitys: SF Studios Finland)

Maxim 3

Tositapahtumiin perustuvassa vauhtikomediassa MIKE JA DAVE HÄÄDEITTEJÄ VAILLA bileveljekset Mike ja Dave laittavat nettiin deitti-ilmoituksen löytääkseen perheen painostuksesta täydelliset seuralaiset siskonsa häihin Havaijille. Pojat toivovat villiä lomaa, mutta eivät arvaakaan kuinka villiä menoa on luvassa, kun he huomaavat saaneensa seurakseen täysin holtittoman tyttökaksikon…

Jake Szymanskin ohjaaman elokuvan pääosissa Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick ja Audrey Plaza.

MIKE JA DAVE HÄÄDEITTEJÄ VAILLA
Maxim 3
2. ja viimeinen viikko!
Pe ja la klo 20.00, To klo 18.30
K12 Esitys 1h 39 min
(Levitys: SF Studios Finland)

Jätä kommentti