Wanha Varkaus kutsuu iltatoreille

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Sykkeessä-kaupunkilehden ”Iltatorit 2016-kisa” jatkuu! Bongaa itsesi oheisista kuvista ja ilmoita tunnistautumisesi sähköpostiin: aineisto@sykkeessa.fi

Kisa jatkuu kesän iltatorien ajan. Jokaisen iltatorin jälkeen Sykkeessä-kaupunkilehden nettisivuilla www.sykkeessa.fi on kuvakavalkadi iltatoritapahtumista. Ja itsensä tunnistaminen kuvista koskee nimenomaan iltatorikuvia ja kyseinen juttu on varustettu kategorialla ”Iltatorit 2016 -kisa”. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Iltatori-artikkelit.

Tämän vuoden iltatoriskabojen palkintona on Dekkarirannekkeita, joita arvotaan itsensä bonganneiden kesken joka viikon maanantai ja julkistetaan aina seuraavalla iltatorilla. Rannekkeita voi hakea myös Etsivätoimistosta (Wredenkatu 4).

PRO Päiviönsaaren järjestämät iltatorit ovat tänä kesänä kutsuneet väkeä Wanhaan Varkauteen, Päiviönsaaren torille, niin myös tiistai-iltana 5.7. Karaoke veti laulajia esiintymään tuttuun tapaan, Soisalo-opiston tanssiryhmä viihdytti itämaisella tanssiesityksellään, kuten Irene Laitisen monologi. Illan yllätysnumerona tuli vielä Varkauden Taekwondon esitys.

”Sateenuhkainen” sää ilmeisesti vähensi iltatorin kävijämäärää – harmi, sillä kuultavaa ja nähtävää oli esiintymislavalla. Seuraavan kerran tavataankin Päiviönsaaren torilla perjantaina 15.7. Wanhan ajan toripäivän merkeissä.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti