Varkauden elokuvaohjelmisto 1.–7.7.2016:

Spread the love

Maxim 1

Odotetussa, supersuosittuihin pelihahmoihin perustuvassa animaatiokomediassa ANGRY BIRDS –ELOKUVA saadaan vihdoin tietää, miksi linnut ovat vihaisia.

Hillittömän hauska elokuva vie meidät saarelle, jolla asuu yksinomaan onnellisia, lentotaidottomia lintuja. Vihanhallintaongelmista kärsivä Red, vauhdikas Sakke sekä räjähdysaltis Pommi ovat aina olleet kirjaimellisesti paratiisin outoja lintuja. Kun saarivierailulle saapuu salaperäisiä vihreitä possuja, näiden erilaisten lintujen tehtäväksi jää selvittää, mitä possut oikein juonivat.

Columbia Picturesin/Rovio Entertainmentin elokuvan ovat ohjanneet Fergal Reilly ja Clay Kaytis. Elokuvan suomenkielisinä ääninä ovat mm. Riku Nieminen, Antti Lang, Joonas, Pirjo Heikkilä, Tommi Korpela, Ville Myllyrinne, Peik Stenberg ja Kari Ketonen.

ANGRY BIRDS –ELOKUVA 2D JA 3D
Maxim 1
8. viikko – kiirehdi!
3D–versio, suomeksi puhuttu: Pe, su, ma, ke ja to klo 17.30
2D-versio, suomeksi puhuttu: La ja ti klo 17.30
Sallittu Esitys 1h 37 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Olemme aina tienneet, että he tulevat takaisin. Independece Day – Maailmojen sota uudisti aikanaan suurelokuvien genren, ja tässä huikeassa jatko-osassa INDEPENDENCE DAY: UUSI UHKA koetaan jälleen uusi uskomaton, maailmanlaajuinen katastrofi.

Maan asukkaat ovat yhdessä kehittäneet tehokkaan puolustusjärjestelmän suojaamaan planeettaamme käyttämällä alien-teknologiaa. Mutta mikään ei voi valmistaa meitä alieneiden kehittyneeseen ja ennennäkemättömään voimaan. Vain kourallinen rohkeita miehiä ja naisia voivat kekseliäisyydellään pelastaa meidät täydelliseltä tuholta.

Roland Emmerichin ohjaaman elokuvan pääosissa ovat Jeff Goldblum, Bill Pullman, Liam Hemsworth, Jessie Usher, Maika Monroe, Sela Ward, Judd Hirsch, Angelababy, Joey King, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg sekä William Fichtner.

INDEPENDENCE DAY: UUSI UHKA 3D ja 2D
Maxim 1
Ensi-iltaviikko!
3D-esitykset: Pe, la, ma, ti ja to klo 19.30
2D-esitykset: Su ja ke klo 19.30
K12 Esitys 2h
(Levitys: SF Studios Finland)

Maxim 2

Dwayne “The Rock” Johnson ja Kevin Hart irrottelevat toimintakomediassa CENTRAL INTELLIGENCE!

Koulun isoin nörtti palaa kotikaupunkiinsa luokkakokoukseen ja yllättää kaikki: hänestä on kasvanut tappavan tehokas CIA-agentti, joka kertoo suorittavansa huippusalaista tehtävää. Avukseen hän värvää kouluaikaisten kaveripiirien suosikin, joka on sittemmin etääntynyt nuoruusvuosiensa hurmurin roolista ja päätynyt – kirjanpitäjäksi. Kun konttorirotta tajuaa, mihin on lupautunut, on myöhäistä perääntyä. Uusi, hieman kaistapäinen ystävä vetää hänet keskelle tulitaisteluiden, petosten ja vakoilun maailmaa seikkailuun, jossa molempien henkikulta on vaarassa.

Elokuvaa tähdittävät myös Oscar-ehdokas Amy Ryan, Aaron Paul ja Danielle Nicolet. Elokuvan on ohjannut Rawson Marshall Thurber.

CENTRAL INTELLIGENCE
Maxim 2
Suomen ensi-ilta!
Pe – to joka ilta klo 18.30
K12 Esitys 1h 48min
(Levitys: Finnkinon teatterilevitys)

Maxim 3

Huikea, Roald Dahlin romaaniin perustuva seikkailuelokuva ISO KILTTI JÄTTI kertoo mielikuvituksellisen tarinan pienestä Sohvista ja Jätistä, joka tutustuttaa hänet Jättiläismaan ihmeisiin ja vaaroihin.

Sohvina nähdään ensimmäisen valkokangasroolinsa tekevä Ruby Barnhill. Oscar-voittaja Mark Rylance esittää Isoa Kilttiä Jättiä tässä Steven Spielbergin ohjaamassa mahtavassa sadussa. Muissa osissa nähdään mm. Penelope Wilton, Jemaine Clement, Rebecca Hall, Rafe Spall sekä Bill Hader.

ISO KILTTI JÄTTI 3D JA 2D
Maxim 3
Suomen ensi-ilta!
3D–versio, suomeksi puhuttu: Pe ja ti klo 18.00
3D–versio, englanniksi puhuttu, suomenkieliset tekstit: La ja ke klo 18.00
2D-versio, suomeksi puhuttu: Su, ma ja to klo 18.00
K7/täysi-ikäisen seurassa K4 Esitys 1h 58 min

[sam id=4 codes=’false’]

Jätä kommentti