Vekara-Varkaus huippulukemiin kävijämäärissä

Spread the love
Vekara-Varkaus-festivaaliviikon avajaisten puistojuhlassa Itsenäisyydenpuistossa kaupungintalon vierustalla oli paikalla runsaasti väkeä, joka myös jumppasi Hotamollan ja Näppikääpäsen musiikin tahdissa. (Kuva: Vesa Moilanen)
Vekara-Varkaus-festivaaliviikon avajaisten puistojuhlassa Itsenäisyydenpuistossa kaupungintalon vierustalla oli paikalla runsaasti väkeä, joka myös jumppasi Hotamollan ja Näppikääpäsen musiikin tahdissa. (Kuva: Vesa Moilanen)

Vekara-Varkaus Festivaaliviikko 13.-19.6. saavutti myös tänä kesänä huiman kävijämäärän, sillä 30.000 kävijän määrä ylitettiin upeasti. Se on hieno saavutus ja kertoo tapahtuman suosiosta – yleisöä oli ympäri Suomea ja ohjelmat koettiin mielenkiintoiseksi ja Varkaus vetovoimaiseksi.

Tässä muutama suurin yleisökohde festivaaliviikon aikana: Kesäkatu ilta 4.000 (arvio), Seikkailujen saari 3.239, Iltatori 2.435, Kalakukko-katujunan kaupunkikierrokset 2.272, Sammakoiden touhupajat 1.215, Katumaalaustyöpaja 810, Lastenpäivä Kuoppakankaalla ev.lut. seurakunnan ohjelmat 806, Taitotyöpajat 748, Navitas Junnumaraton 659, Avajaisten puistojuhla 655, Hiekanveiston työpaja 634, Talutusratsastus 600, Lehtevämiehen puistokonsertti 587.

[sam id=4 codes=’false’]

2 kommenttia artikkeliin ”Vekara-Varkaus huippulukemiin kävijämäärissä”

    • Kyllä! Tällä viikolla ilmestyvässä Sykkeessä-kaupunkilehdessä olevassa jutussa kerrotaan juuri tuo kävijämäärä.

      Vastaa

Jätä kommentti