Seikkailujen saarella touhua ravintolamaailman vilskeessä

Spread the love

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vekara-Varkaus-festivaaliviikon Seikkailujen saari on tänä kesänä ollut Ravintola Vilskeen touhua – onhan viikon teemana ruoka. Seikkailujen saari on lasten oma monitaiteinen elämysseikkailu kosken ympäröimässä luontoympäristössä. Ja tänä vuonna touhutaan ravintolaamailman vilskeessä ja vipinässä tehden töitä saaressa puurtavan keittiön väen kanssa.

Uuden aallon kokki-ihme Risto Rantte johtaa Ravintola Vilskeen eri maailmankolkista koostetun köökin kiehtovaa kööriä – aina tikahduttavista tiskareista kummallisiin kokkeihin. Kekseliäs keittiön väki suunnittelee uusia keksintöjä – fuusioiden ruokalajin toisensa jälkeen. maistuisiko pala kurmaattia tai kelpo annos bananasta?

Risteyskeittiön pomo Risto Rantte kaipaa keittiöönsä lisää väkeä lieden ääreen. Ravintola Vilskeen uudet apulaiset pääsevät hämmentämään sanasoppaa, vatkaamaan lanteita, kuumentamaan tunteita, testaamaan tarjoilijataitoja ja rustaamaan uusia, nerokkaita reseptejä. Kapustan voi sujauttaa kattilaan ja pyöräyttää seokseen uutta kierrettä.

Kuvat: Vesa Moilanen

Jätä kommentti