Sade säesti kesän iltatoriavausta

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Sykkeessä-kaupunkilehden ”Iltatorit 2016-kisa” jatkuu! Bongaa itsesi oheisista kuvista ja ilmoita tunnistautumisesi sähköpostiin: aineisto@sykkeessa.fi

Kisa jatkuu kesän iltatorien ajan. Jokaisen iltatorin jälkeen Sykkeessä-kaupunkilehden nettisivuilla www.sykkeessa.fi on kuvakavalkadi iltatoritapahtumista. Ja itsensä tunnistaminen kuvista koskee nimenomaan iltatorikuvia ja kyseinen juttu on varustettu kategorialla ”Iltatorit 2016 -kisa”. Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki Iltatori-artikkelit.

Tämän vuoden iltatoriskabojen palkintona on Dekkarirannekkeita, joita arvotaan itsensä bonganneiden kesken joka viikon maanantai ja julkistetaan aina seuraavalla iltatorilla. Rannekkeita voi hakea myös Etsivätoimistosta (Wredenkatu 4).

Huikea startti Pro Päiviönsaari ry:n järjestämällä tämän kesän ensimmäisellä iltatorilla tiistaina 14.6., sillä illan aikana suoritetun laskemisen tulos oli jopa n. 2.500 kävijää Päiviönsaaren torilla. Sään suhteen hyvään alkuun päästiin iltatorielämässä, mutta sitten sade saapui paikalle. Mutta – sateen jälkeen tulee aina aurinko.

Varkauden Ukuleleorkesteri rytmitti alkuiltaa, sitten rytmittäjäksi tuli sade, kun Varkauden Jujutsu-seura esitti Koden Enshin Ryu Kenjutsu-näytöksen eli perinteisen, japanilaisen miekan käsittely- ja käyttöharjoituksen.

Vekara-Varkaus-festivaaliviikon merkeissä esiintymislava muuttui Lorulavaksi ja niinpä kuultiin huikeita tulkintoja lorujen ja laulujen muodossa. Seuraava iltatori on tiistaina 28.6.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti