Varkaus Racing Teamilta jymyuutinen

Spread the love

Varkaus Racing Team jatkaa huikeaa tekemistä tulevan U-21 EM semifinaalin tiimoilta – Individual U21 European Championship SF 3 2.7.2016 Varkaus FINLAND. Tuolloin on mainio mahdollisuus seurata korkean tason moottoriurheilua Varkaudessa.

Yleisön viihtyvyyteen ja alueelle pääsyyn on panostettu tekemällä mittavia rata-alueen ja sisäänajotien parannustöitä ja nyt nämä toimet saavat jatkoksi todellisen yllätysvedon – kilpailuun tulee olemaan yleisöllä vapaa pääsy.

Tämän mahdollistaa kaksi paikallista yhteistyökumppania, KARLA ja OmaSP. (www.karla.fi), (www.omasp.fi). Tämä tarkoittaa sitä, että huipputason speedwayn seuraaminen ei ole rahasta kiinni.

Tapahtuma alkaa perjantaina 1.7. klo 15.15 ajettavilla harjoituksilla ja itse kisa käynnistyy lauantaina 2.7. klo 13.00. Lisätietoa kilpailusta osoitteista: http://www.varkausracingteam.fi ja info@varkausracingteam.fi

VRT

Jätä kommentti