Kuvataideyhdistyksen kesänäyttely Kotiseutukeskuksen Såltinin saliin

Spread the love
Kati Paananen
Kuvataideyhdistyksen puheenjohtaja Kati Paananen kiittelee Warkaus-Seuraa – kesänäyttely mahdollistuu Kotiseutukeskuksen Såltinin salissa. (Kuva: Vesa Moilanen)

– Meillä on ilo ja kunnia saada Tyyskänhovin (Wredenkatu 4) piharakennuksessa sijaitsevan 1800-luvulla rakennetun väentuvan Såltinin sali  kesänäyttelytilaksemme. Kiitos Warkaus-seuralle, sanoo Varkauden Kuvataideyhdistys ry:n puheenjohtaja Kati Paananen.

– Näyttelytilana ”Etsivätoimisto” Såltinin sali on mahtava, koska se on Dekkarit-festivaalien keskeinen tapahtumapaikka heinäkuussa. Kirjallisuus- ja elokuvafestivaali Dekkarit järjestetään Varkaudessa 18.–21.7.2016. Erottuva ja uudenkarhea festivaali-ilmiö keskittyy kotimaiseen dekkarikirjallisuuteen ja skandinaavisiin dekkarielokuviin. Nelipäiväinen tapahtuma soveltuu koko perheen karnevaaliksi ja kutsuu kaikenikäiset kiehtovan dekkarikulttuurin äärelle, hän jatkaa.

– Saimme haasteen osallistua ja tehdä Dekkari-teemaan sopivia töitä Kirja-Varkaudelta. Tartuimme haasteeseen ja kutsumme sinut mukaan osallistumaan kesänäyttelyyn. Aikaa ei ole paljon mutta vielä ennättää!

Etsivätoimiston oven takaa löytyy heinäkuun puolivälin paikkeilla Varkauden Kuvataideyhdistyksen kesänäyttely. (Kuva: Vesa Moilanen)
Etsivätoimiston oven takaa löytyy heinäkuun puolivälin paikkeilla Varkauden Kuvataideyhdistyksen kesänäyttely. (Kuva: Vesa Moilanen)

Näyttely pystytetään heinäkuussa viikolla 28. ja näyttelyyn kannatta ilmoittautua mahdollisimman pian. Varkauden Kuvataideyhdistys ilmoittelee tarkemmista töiden tuonti- ja näyttelyn pystytys-/purkuajankohdista osallistujille.

Varkaudessa järjestetään mukavia kesätapahtumia – ”Warkaus Pit Stop 523” on 14.-17.7. ja sen jälkeen starttaa Dekkarit.

Elokuussa 12.8.  on Varkauden Taiteiden Yö – jälleen!

Alla olevien linkkien kautta pääset tutustumaan tapahtumiin.

Warkaus-pit-stop-523-14-17-7

Dekkarit

Jätä kommentti