Soppakeittiö ruokki hyväntekeväisyyden merkeissä

Spread the love
Lions Club Varkaus Justiinan soppakeittiön tomerat edustajat olivat ottamassa vastaan väkeä sateesta sisätiloihin. Kuvassa (oik.) Mervi Ahonen, Arja Keinänen ja Eve Antikainen.
Lions Club Varkaus Justiinan soppakeittiön tomerat edustajat olivat ottamassa vastaan väkeä sateesta sisätiloihin. Kuvassa (oik.) Mervi Ahonen, Arja Keinänen ja Eve Antikainen.

Lions Club Varkaus Justiina oli lauantaina 21.5. pop up-ravintolapäivän merkeissä varustanut Kauppakadun varrelle soppakeittiönsä, jossa tarjolla oli liha- ja lohisoppaa, kahvia ja tuoretta pullaa. Soppakeittiön lionsklubi toteutti nyt kolmatta kertaa.

Hyvä oli sadekelissä piipahtaa kuumalle sopalle, ostamaan arpoja ja Hyvän Mielen Katuharjoja, värikkäitä sellaisia – tuottamaan hyvää mieltä ostajalleen, koska tuotto myös harjoista menee hyvään tarkoitukseen – kuten kokonaisuudessaan pop up-ravintolapäivän tuotto. – Lions Liiton Punainen Sulka-kampanjalle.

Punainen Sulka on Suomen lionsklubien hyväntekeväisyyskeräysten rekisteröity tavaramerkki, jota klubit ovat käyttäneet valtakunnallisissa kampanjoissaan vuodesta 1972 alkaen. Nyt keräyskampanjan kohteena ovat nuoret.

LC Varkaus Justiina ilmaantuu jälleen katukuvaan Varkaudessa Kesäkadulle 16.6. ja tuolloin teemana on lastenkutsut. Myös tuolloin hyväntekeväisyyskohteena on Punainen Sulka-kampanjan kautta nuoret.

Vesa Moilanen

Jätä kommentti