The land of the Dead

Spread the love

eli pirullista menoa Perähikiällä

Jossain Perähikiällä tunnollinen työntekijä Lucifer alkaa olla burn outissa.

Joroislaiset maaviljelijäveljekset ovat kyllästyneet ainaiseen lannan luomiseen.

Nuori harjoittelija Angelique joutuu työpaikkakiusaamisen uhriksi.

Vanhainkodin häirikkömummot Kerttu ja Kyllikki tanssivat sambaa kun hoitajan silmä välttää.

Löytyykö maailman järjestys meren takaa?

”The land of the Dead – eli pirullista menoa Perähikiällä” on varkautelaisten nuorten ideoima, suunnittelema ja toteuttama esitys elämästä ja kuolemasta, tästä päivästä, valinnoista, sheikkaamisesta ja lannan luomisesta.

Tenho-ryhmän toiminta alkoi loppusyksystä 2015, ja reilun puolen vuoden aikana ryhmä on työskennellyt erilaisten teatteriharjoitteiden parissa syventyen esiintymiseen, kohtauksien luomiseen, kirjoittamiseen ja hahmojen ja esityksen dramaturgian rakentamiseen.

Tarjolla on vain yksi esitys – sunnuntaina 22.5.2016 klo 15 Varkauden Teatterilla ja esitykseen on vapaa pääsy.

Tenho –hanke on suunnattu vailla koulutus- tai työpaikkaa oleville nuorille kuudella eri paikkakunnalla Suomessa ja sen tavoite on tarjota osallistujille elämäntaitoja taiteen keinoin. Kolmevuotisen Tenhon rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Suomessa hallinnoiva viranomainen on sosiaali- ja terveysministeriö. Varkaudessa ryhmää ohjaa Iida-Maaria Lindstedt ja Timo Torvinen.

Jätä kommentti