Varkauden elokuvaohjelmisto 20.–26.5.2016

Spread the love

Maxim 1 & 3

Maailmanlaajuisen menestyselokuvan X-Men: Days of Future Past ohjaaja Bryan Singer jatkaa sarjaa elokuvalla X-MEN: APOCALYPSE.

Jo aikojen alussa häntä palvottiin jumalana. Apocalypse, tämä ensimmäinen ja voimakkain mutantti Marvelin X-Men universumissa, keräsi toisten mutanttien voimat tehden itsestään kuolemattoman ja voittamattoman. Herätessään tuhansien vuosien jälkeen hän on pettynyt maailman tilaan. Puhdistaakseen ihmiskunnan ja luodakseen uuden järjestyksen maailmaan hänen hallinnassaan, hän kerää ympärilleen joukon voimakkaita mutantteja mukaan lukien masentuneen Magneton. Maan kohtalon ollessa vaakalaudalla on Mystikon johdettava nuorta X-Men-joukkoa Professori X:n avulla pysäyttääkseen suurimman vihollisensa ja pelastaakseen ihmiskunta täydelliseltä tuholta.

Elokuvan päätähtinä ovat James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Tye Sheridan, Sophie Turner, Olivia Munn ja Lucas Till.

X-MEN: APOCALYPSE 3D ja 2D
Maxim 1 & 3
Suomen ensi-ilta!
3D-esitykset: Pe klo 18.30 (Maxim 3), La klo 18.00 (Maxim 1), Ma-ti klo 18.30 (Maxim 3)
2D-esitykset: Su klo 18.15 (Maxim 1), Ke – to klo 18.00 (Maxim 3)
K12 Esitys 2h 24
(Levitys: SF Studios Finland)

Lewis Carrolin rakastettujen tarinoiden unohtumattomat hahmot palaavat valkokankaalle uudessa, näyttävässä Disney-elokuvassa LIISAN SEIKKAILUT PEILIMAAILMASSA!

Liisa on viettänyt kolme vuotta merikapteenina isänsä jalanjäljissä seilaten maailman meriä. Lontooseen palattuaan hän löytää taikapeilin ja matkaa takaisin Alimaailman mielikuvitukselliseen valtakuntaan, missä häntä odottavat vanhat ystävät Valkoinen kani, Absolem, Irvikissa ja Hatuntekijä, joka ei ole oma itsensä. Hatuntekijä on menettänyt paljoutensa, joten Mirana lähettää Liisan lainaamaan Kronosfääriä, joka on Suuren Kellon kammiossa säilytettävä, kaikelle ajalle voimaa antava metallinen pallo. Palatessaan ajassa taaksepäin hän kohtaa ystäviä – ja vihollisia – näiden elämän eri vaiheissa ja ryhtyy vaaralliseen kilpajuoksuun aikaa vastaan pelastaakseen Hatuntekijän.

James Bobinin ohjaaman elokuvan päärooleissa ovat Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Johnny Depp, Helena Bonham Carter ja Sacha Baron Cohen.

LIISAN SEIKKAILUT PEILIMAAILMASSA 3D ja 2D
Maxim 1
Suomen ensi-ilta keskiviikkona 25.5!
3D-esitykset: Ke klo 19.00
2D-esitykset: To klo 19.00
K12 Esitys 1h 53 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Odotetussa, supersuosittuihin pelihahmoihin perustuvassa animaatiokomediassa ANGRY BIRDS –ELOKUVA saadaan vihdoin tietää, miksi linnut ovat vihaisia.

Hillittömän hauska elokuva vie meidät saarelle, jolla asuu yksinomaan onnellisia, lentotaidottomia lintuja. Vihanhallintaongelmista kärsivä Red, vauhdikas Sakke sekä räjähdysaltis Pommi ovat aina olleet kirjaimellisesti paratiisin outoja lintuja. Kun saarivierailulle saapuu salaperäisiä vihreitä possuja, näiden erilaisten lintujen tehtäväksi jää selvittää, mitä possut oikein juonivat.

Columbia Picturesin/Rovio Entertainmentin elokuvan ovat ohjanneet Fergal Reilly ja Clay Kaytis. Elokuvan suomenkielisinä ääninä ovat mm. Riku Nieminen, Antti Lang, Joonas, Pirjo Heikkilä, Tommi Korpela, Ville Myllyrinne, Peik Stenberg ja Kari Ketonen.

ANGRY BIRDS –ELOKUVA 3D JA 2D
Maxim 1 & 3
2. viikko!
3D–versio, suomeksi puhuttu: Pe klo 18.00 (Maxim 1), La klo 17.15 (Maxim 3), Su klo 18.00 (Maxim 3), Ma klo 18.00 (Maxim 1), To klo 17.00 (Maxim 1)
2D-versio, suomeksi puhuttu: La – su klo 16.00 (Maxim 1), Ti klo 18.00 (Maxim 1), Ke klo 17.00 (Maxim 1)
Sallittu Esitys 1h 37 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Rudyard Kiplingin rakastettuun klassikkotarinaan perustuva VIIDAKKOKIRJA on upea elokuva orvosta Mowgli-pojasta, joka elää viidakossa susien, karhujen ja mustan pantterin kasvattamana.

Mowglin roolissa nähdään uusi tulokas Neel Sethi. Scarlett Johanson lainaa äänensä Kaa-käärmeelle, Bill Murray Baloolle ja Bagheeran ääniroolissa on Ben Kingsley. Lupita Nyong’o on Rakshan äänenä ja Shere Khanina kuullaan Idris Elbaa. Näyttävän elokuvan on ohjannut Jon Favreau.

VIIDAKKOKIRJA 2D
Toiveuusinta!
Maxim 1
Ke klo 14.00
K12 Esitys 1h 45 min
(Levitys: Walt Disney Studios)

Maxim 2

Kansainvälisestikin menestyneen ohjaajan, Mika Koskisen, viides pitkä dokumenttielokuva on nimeltään NÄLKÄMAAN SAMPO, Talvivaaran kaivoskatastrofista kertova dokumentti, jossa ääneen pääsevät teollisuuden ja hallinnon edustajat sekä tavalliset kansalaiset. Pappi, kalastaja, matemaatikko, maanviljelijä, autokauppias, kemisti, rallikuski, palopäällikkö ja sotilas kohtaavat virkamiehiä, konsultteja, lakimiehiä ja poliitikkoja. Päätöksiä on tehty, mutta onko kansalaisia oikeasti kuunneltu, vaikka heitä muodollisesti ollaankin kuultukatselmuskokouksissa ja lausuntokierroksilla?

Elokuvan kuvaaja Mikko Keinonen vierailee sunnuntain klo 15.30 näytöksessä kertomassa elokuvastaan ja vastaamassa yleisön kysymyksiin!

NÄLKÄMAAN SAMPO
Maxim 2 & 3
Ensi-ilta!
La klo 16.30 (Maxim 2)
Su klo 15.30 (Maxim 3)
Ti klo 17.00 (Maxim 2)
Ke klo 14.30 (Maxim 3)
Sallittu Esitys 1h 39min
(Levitys: Pirkanmaan elokuvakeskus)

Toimintakomediassa THE NICE GUYS Holland March on yksityisetsivä, joka tutkii pornotähden mystistä kuolemantapausta 1970-luvun Los Angelesissa. Näsäviisaan tyttärensä Hollyn mielestä March on maailman surkein etsivä, kunnes eräänä päivänä haastajaksi ilmestyy Jackson Healey. Pian nämä ei-niin-mukavat kaverit huomaavat joutuneensa keskelle kovaotteisten gangstereiden hengenvaarallisia juonia…

Tappava ase -elokuvien käsikirjoittajana ja Iron Man 3 -ohjaajana kunnostautunut Shane Black on ohjannut röyhkeän, särmikkään ja riemastuttavan toimintakomedian, jonka päärooleissa komeilevat Russell Crowe ja Ryan Gosling.

THE NICE GUYS
Maxim 2
Suomen ensi-ilta!
Pe klo 19.00
La – su klo 18.30
Ma – ti klo 19.00
Ke – to klo 18.15
K16 Esitys 1h 55min
(Levitys: Future Film)

Jätä kommentti