Kisaraporttia kahvakuulan EM-kisoista

Spread the love

KahvakuulaaTakana on aika repaleinen harjoituskausi. Viime marraskuun MM-kisojen jälkeen en juuri ehtinyt pitämään kunnollista ylimenokautta, kun aloin valmistautumaan SM-kisoihin. Niiden jälkeen maaliskuussa kääntyi katseet kohti Gdyniaa ja EM-kisoja.

Tein paljon töitä liikunnanohjaajana koko kevään ja se osaltaan söi omia treenejä ja pientä ylirasitusta oli ilmassa jo huhtikuun alusta saakka. Parhaimmillaan töitä oli kuutena päivänä viikossa ja niinä viikkoina oli karsittava omista treeneistä.

Se näkyi näissä kisoissa, valitettavasti. Perjantaina 13.5. kilpailtiin amatöörisarjan tempaus, jossa sijoituin seitsemänneksi tuloksella 148. Sunnuntaina oli mahdollisuus revanssiin 40-44-vuotiaiden sarjassa,  mutta en onnistunut siinäkään. Nukuin yön melko huonosti ja tankkauskin epäonnistui, koska Puolassa 15.5. on pyhäpäivä eikä kaupat olleetkaan aamulla auki, enkä saanut eväitä hallille mukaan.

Ongelmana itse suorituksissa tuntui olevan oikean ja muuten vahvemman käteni otevoima ja käsivarsien puutuminen. Kummassakin suorituksessa oikea hyytyi jo 3 minuutin  jälkeen ja koska sillä jäi suoritus vajaaksi, en pystynyt paikkaamaan vasemmalla sitä yhtään. Sunnuntaina tulos oli 132 ja neljäs sija. Tällaista on urheilu.

Sanna-Maija Loikkanen

Jätä kommentti